PU vloer

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrije vloer die perfect past in een modern interieur? Dan is een PU vloer zeker het overwegen waard. Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van gietvloeren en vertelt je graag meer over de mogelijkheden van PU vloeren.

Waarom een PU vloer?

Een PU vloer of polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer. Deze wordt naadloos over de bestaande ondergrond aangebracht. PU vloeren zijn licht elastisch, wat zorgt voor een optimaal loopcomfort en een goede geluiddemping. Polyurethaan scheurt niet en vereist praktisch geen onderhoud. Een PU vloer is waterdicht, dus als er eens iets geknoeid wordt is dat absoluut niet erg. Bovendien zorgt dit dat de vloer super makkelijk schoon te maken is. Het materiaal heeft een hogere temperatuurbestendigheid dan bijvoorbeeld een epoxy vloer en is geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. PU vloeren zijn ook nog eens zeer kleurvast, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verkleuringen door zonlicht. Het naadloze, strakke karakter van een PU vloer maakt het de ideale oplossing voor een modern interieur.

Ons assortiment PU vloeren

Een van de grote voordelen die we nog niet benoemd hebben, is dat PU vloeren is vrijwel elke denkbare kleur geleverd kunnen worden. Daardoor is het heel gemakkelijk om de gewenste uitstraling in jouw woning of bedrijfspand te realiseren.

PU vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een PU vloer? Kom dan vooral eens langs bij een van de showrooms van Issa Vloeren. Wij hebben vestigingen in Amsterdam en Alkmaar en laten je graag ons assortiment PU vloeren zien. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Heb je je keuze eenmaal gemaakt, dan kunnen wij ook de installatie van je nieuwe PU vloer verzorgen. Issa Vloeren staat garant voor puur vakwerk door professionals!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?