Issa Selected Marble Tiles – Marmerlook Vloertegels

Marmerlook vloertegels zijn tegels die het uiterlijk van marmer nabootsen, maar in werkelijkheid zijn gemaakt van keramisch of porselein materiaal. Marmerlook vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en ontwerpen.

Het voordeel van marmerlook vloertegels is dat ze duurzamer en gemakkelijker te onderhouden zijn dan echte marmeren tegels. Ze zijn ook bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende omgevingen, waaronder badkamers, keukens, woonkamers en gangen.

Marmerlook vloertegels zijn ook betaalbaarder dan echte marmeren tegels en zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, afhankelijk van de grootte, kwaliteit en afwerking van de tegels. Ze bieden een vergelijkbare esthetiek als echte marmeren tegels en kunnen een luxueuze uitstraling toevoegen aan elke kamer.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van marmerlook vloertegels, is het belangrijk om te overwegen welke maat, kleur en afwerking het beste past bij uw specifieke behoeften

Ons assortiment Marmerlook tegelvloeren

De mogelijkheden op het gebied van zijn eindeloos bij Issa Vloeren! Onze Marmer tegelvloeren collectie biedt een ruime keuze in verschillende vormen en afwerkingen. De tegels zijn met de grootste zorg en aandacht vervaardigd middels een ambachtelijk productieproces, waarbij de unieke kenmerken van de basismaterialen goed zichtbaar zijn gebleven. Elke tegelvloer biedt een mooie balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. In combinatie met duurzame materialen, een schitterend ingetogen kleurenpalet en bijzondere details, kunnen wij elke ruimte van een uniek tijdloos karakter voorzien.

Vloertegel kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in een tegelvloer? In onze showroom in Alkmaar staat onze collectie ruim opgesteld en kun je je op je gemak oriënteren op de vele mogelijkheden. Wij beschikken eveneens over een eigen legteam dat je nieuwe tegelvloer voor je kan plaatsen. Heb je behoefte aan een deskundig advies op maat? Bel dan naar 072-5404590 en maak meteen een afspraak met onze tegelvloeren expert.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?