Belakos

Als je een PVC vloer wilt aanschaffen en geen beperkingen wilt met betrekking tot designs en kleuren, dan moet je zeker even een kijkje nemen in de Belakos collectie van Issa Vloeren.

Attico Visgraat XL 83Waarom een Belakos vloer?

Het familiebedrijf van Belakos werd opgericht in 1960 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken voor PVC vloeren. Ze zijn niet alleen in Nederlandse woonkamers te vinden, maar over de hele wereld! Belakos combineert jaren van ervaring en expertise met de nieuwste technologische innovaties. Ze weten precies wat wel en niet werkt, en staan garant voor een uitgebreide collectie van kwalitatief hoogwaardige vloeren. Met Belakos weet je zeker dat je echt waar voor je geld krijgt!

Ons assortiment Belakos PVC vloeren

Bij Issa Vloeren vind je een uitgebreide collectie met Belakos PVC vloeren, die zij Luxury Vinyl Tiles (LVT) noemen. Voor een mooie PVC vloer met een realistische houtlook en intense kleuren zijn de Castello en The Rigid series aan te raden. Voor wie op zoek is naar een PVC vloer met visgraat motief zijn er de Rustico Herringbone en Palazzo Herringbone series. En dan is er nog de Touchstone serie; schitterende PVC-tegels met steenlook in lichte tot donkere uitvoeringen.

Belakos vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in onze Belakos Luxury Vinyl Tiles vloeren en wil je graag de verschillende series van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan de showroom van Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je in alle rust inspiratie opdoen en je door onze ervaren vloerspecialisten laten informeren over de mogelijkheden. Heb je eenmaal een keuze gemaakt? Dan stellen we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Indien gewenst kunnen wij tevens de installatie van je nieuwe Belakos vloer verzorgen. Ons eigen legteam levert altijd een fantastisch eindresultaat!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?