Parket onderhoud

Kwalitatief hoogwaardig parket heeft een lange levensduur. Dat gezegd zullen jaren van intensief gebruik ongetwijfeld zijn sporen achtergelaten. Die geleefde look en feel geeft een interieur veel karakter, maar is niet in alle gevallen gewenst. Moet je dan maar een nieuwe houten vloer laten leggen? Dat is in de meeste gevallen helemaal niet nodig! Door het parket onderhoud uit te besteden aan Issa Vloeren, kunnen we jouw parketvloer weer een mooie uitstraling geven. Dat scheelt een hoop geld en je parket kan dan weer jaren mee!

Wat moet ik weten over parket onderhoud?

Afhankelijk van de conditie van jouw parketvloer zijn er verschillende onderhoudsmethodes die je kunt overwegen. Om een mooi, gelijkmatig resultaat te kunnen realiseren is het ook bij plaatselijke beschadigingen vaak gewenst om de volledige vloer onder handen te nemen. Zo kun je je parket laten schuren en opnieuw laten afwerken met olie, lak, wax of beits. Het opnieuw laten afwerken van je parket biedt de mogelijkheid om een andere uitstraling te kiezen; meer glanzend of juist matter.

Kan ik zelf parket onderhoud uitvoeren?

ommige mensen willen graag zelf het parket onderhoud uitvoeren. Parket onderhoud is echter specialistisch werk waarvoor niet alleen de juiste middelen maar ook de nodige kennis vereist is. Het is dan ook aan te raden om een professional in te schakelen voor het onderhoud van je parketvloer. Dat scheelt jou niet alleen een hoop werk en gedoe, je bent ook verzekerd van een mooi en duurzaam eindresultaat!

Parket onderhoud uitbesteden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je parket onderhoud uitbesteden? De specialisten van Issa Vloeren bekijken graag of jouw parket schuren en opnieuw afwerken de moeite waard is, of dat het toch tijd is om een nieuwe vloer aan te schaffen. Kom eens langs bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar voor meer informatie of neem contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen vanzelfsprekend ook een vrijblijvende offerte voor je opstellen.

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?