Marmer PVC Vloeren

Marmeren vloeren hebben een schitterende, luxe uitstraling die maar door weinig andere vloertypes geëvenaard wordt. Maar een echte marmeren vloer heeft ook zo zijn nadelen. Omdat marmer een lage warmteweerstand heeft, voelt het ’s winters heel koud aan je voeten. Daar komt bij dat marmer behoorlijk prijzig is, zelfs vergeleken met andere natuursteen soorten. Ook moet je er rekening mee houden dat er vrij makkelijk vlekken, krassen en scheuren kunnen ontstaan in marmer; dat betekent hoge onderhoudskosten. Maar het kan ook anders! Wat dacht je van een PVC vloer met marmer look?

Waarom een PVC vloer met marmer look?

PVC vloeren zijn sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en niet te vergeten zeer betaalbaar. Maar het belangrijkste voordeel is misschien nog wel het feit dat er geen grenzen zijn wat betreft het uiterlijk van een PVC vloer. Hoewel de meeste huishoudens tegenwoordig voorzien zijn van houtlook PVC vloeren, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Met een marmer PVC vloer haal je de bijzondere uitstraling van een marmeren vloer in huis – met alle voordelen van PVC! Wil je de marmeren vloer combineren met visgraat pvc vloer, wij leggen een mooie kader omheen.

Ons assortiment marmer PVC vloeren

Issa Vloeren biedt diverse mogelijkheden op het gebied van marmer PVC vloeren. Er zijn verschillende tegelformaten verkrijgbaar, in een breed scala aan kleuren, met een strakke of juist wat ruwere afwerking. Met topmerken zoals Moduleo ben je altijd verzekerd van een marmer PVC vloer van een hoogwaardige kwaliteit. Een geweldige optie voor zowel moderne als klassieke interieurs! Ook voor de echte vloertegels hebben wij alle opties in huis.

Marmer PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil jij ook zo’n schitterende PVC vloer met marmer look in huis? Dan neem je natuurlijk geen genoegen met minder dan de beste kwaliteit en service. Kom daarom vooral eens langs bij de showroom van Issa Vloeren in Alkmaar of Amsterdam. Hier kun je je op je gemak oriënteren op de verschillende mogelijkheden en je door onze vloerspecialisten laten adviseren.

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?