Visgraat Houten vloer

Een visgraat houten vloer is een tijdloze keuze voor elk interieur. Het patroon van een visgraat vloer is kenmerkend door de kleine planken die in een zigzag patroon zijn gelegd, wat een elegante uitstraling geeft aan de vloer.

Bij Issa Vloeren bieden we een uitgebreide collectie van visgraat houten vloeren. We hebben een breed scala aan houtsoorten beschikbaar, waaronder eikenhout, notenhout en essen. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke kenmerken en uitstraling, waardoor je gegarandeerd een visgraat vloer vindt die past bij jouw interieur en smaak.

Onze visgraat houten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, waaronder gerookt, geolied of gelakt. Dit geeft je de mogelijkheid om de vloer helemaal aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Bij Issa Vloeren hechten we veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en werken we met de nieuwste technieken om onze visgraat houten vloeren te maken.

Ben je benieuwd of een visgraat houten vloer iets voor jou is? Kom dan gerust langs bij onze showroom in Alkmaar en laat je inspireren door de mogelijkheden van onze visgraat houten vloeren. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste visgraat vloer voor jouw interieur en wensen.

Ons assortiment visgraat vloeren

Als dé specialist op het gebied van houten vloeren van visgraat biedt Issa Vloeren diverse mogelijkheden voor wie graag een visgraat vloer wil laten leggen. Je hebt bij ons keus uit verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen. Heb je eenmaal een mooie visgraat vloer uitgekozen? Dan kun je indien gewenst ook gebruik maken van onze legservice. Daarmee ben je altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!

Hongaarse punt versus visgraat vloeren

Visgraat vloeren worden vaak in één adem genoemd met Chevron vloeren, ook wel ‘Hongaarse Punt’ vloeren genoemd. Er zitten echter wel verschillen tussen deze twee varianten. Bij visgraat vloeren worden de uiteindes van de planken op een hoek van negentig graden gezaagd en ook in een hoek van negentig graden ten opzichte van elkaar gelegd. Op die manier wordt het zigzag patroon gecreëerd. Bij Chevron vloeren worden de uiteindes van de planken op een hoek van vijfenveertig graden gezaagd, zodat twee planken in een V-vorm kunnen worden gelegd en elke V-vorm als het ware in de volgende geschoven kan worden.

Visgraat vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Hoewel de foto’s van onze visgraat vloeren al een aardig beeld geven van de mogelijkheden, moet je ze eigenlijk gewoon in het echt zien. Je bent dan ook van harte welkom om langs te komen bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je onze visgraat vloeren echt beleven! Uiteraard kun je ook bij onze vestigingen terecht voor meer informatie en een persoonlijk advies. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen!

Hollandsche Vloeren Visgraat

Aafje Bakker

Hollandsche Vloeren Visgraat

Aafje De Jong

Hollandsche Vloeren Visgraat

Aafje De Vries

Hollandsche Vloeren Visgraat

Aafje Janssen

Hollandsche Vloeren Visgraat

Aafje Smit

Hollandsche Vloeren Visgraat

Aafje Van Dijk

Hollandsche Vloeren Visgraat

Aafje Visser

Visgraat Houten Vloeren

Hendrik De Jong

Visgraat Houten Vloeren

Hendrik Janssen

Visgraat Houten Vloeren

Hendrik Visser

Issa Selected Ibiza DJ Collection

Issa Selected Ibiza Steve Lawner  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?