Therdex

Wanneer het aankomt op vloeren is er niets zo mooi als pure materialen, waarbij de natuurlijke structuren, nerven en aderen van het hout nog zichtbaar zijn. Maar soms kom je zo’n mooie vloer tegen waarbij je denkt: “Hoe kan het dat deze houten vloer zo comfortabel aanvoelt onder mijn voeten?” De kans is groot dat je dan niet op een echte houten vloer staat, maar op een PVC vloer van Therdex!

Waarom een Therdex vloer?

Therdex werd opgericht in 2009, in de periode dat PVC vloeren echt in opkomst waren in Nederland. Het merk richt zich al vanaf het begin op productontwikkeling, waarbij de focus ligt op producten die de uitstraling van het materiaal op een tastbare en visueel esthetische manier overbrengen in de ruimte. Met alle voordelen van PVC!

Ons assortiment Therdex PVC vloeren

Issa Vloeren biedt een schitterende collectie met Therdex PVC vloeren welke stuk voor stuk tot de verbeelding spreken. Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan brede en lange vloerplanken, een visgraat patroon of een Hongaarse punt motief, of misschien zelfs de aanschaf van een stoere steenlook of beton look vloer overweegt; Therdex vloeren zijn nauwelijks van echte houten of stenen vloeren te onderscheiden. Met het aanbod van Issa Vloeren creëer je in elke ruimte de gewenste uitstraling.

Therdex vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil je de PVC vloeren van Therdex graag eens van dichtbij bewonderen? Je bent van harte welkom bij Issa Vloeren! Onze vloerspecialisten laten je graag de verschillende mogelijkheden zien en kunnen je adviseren over welke vloeren het beste aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan kunnen wij indien gewenst ook de installatie van je nieuwe vloer verzorgen. Vraag gerust een offerte aan, dit is geheel vrijblijvend.

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?