Arte Manila: Een Verfijnde Behangcollectie met Handmatig Precisiewerk

Arte Manila is een behangcollectie waarin florale tekeningen gecombineerd worden met organische vormen. Het handmatig plaatsen van touw van verschillende materialen en diktes in patronen zorgt voor een minimalistische tekening met bijhorend reliëf. De vertaling van dit artisanaal precisiewerk naar de wand geeft een zeer verfijnde en gesofistikeerde uitstraling.

Speel In op De Interieurtrend met Manila

Arte Manila speelt in op de interieurtrend waarbij geweven touwen en koorden geïntegreerd worden in diverse toepassingen. Het behang geeft een warme uitstraling aan de ruimte en kan perfect gecombineerd worden met verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Door de verschillende kleuren en patronen kan er altijd een passende keuze gemaakt worden.

Bezoek Onze Showroom voor Persoonlijk Advies

Wil je meer weten over de Arte Manila behangcollectie of wil je het behang graag in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek de mogelijkheden van Arte behang. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur. Kies voor verfijnd en handmatig precisiewerk met de Arte Manila behangcollectie van Arte bij Issa Vloeren.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?