Jaloezieën

Ben je op zoek naar functionele raamdecoratie die je een maximale controle geeft over de privacy en lichtinval in je woning? En dan het liefst raamdecoratie die ook een mooie aanvulling is op je interieurstijl? Neem dan eens een kijkje in de collectie jaloezieën van Issa Vloeren. We zijn heel veel mogelijkheden en we maken bovendien alle jaloezieën op maat!

Jaloezieen woonkamer
Jaloezieen woonkamer

Waarom jaloezieën?

Jaloezieën zijn geschikt voor vrijwel alle soorten ramen. De horizontale lamellen van een jaloezie bieden een optimale controle over de lichtinval in een ruimte. Zo kun je de jaloezie helemaal optrekken of volledig neerlaten. Door de lamellen naar boven te richten zorg je dat het licht van buiten via het plafond wordt weerkaatst. Op die manier heb je voldoende daglicht binnen, zonder dat je last hebt van direct zonlicht en verblindende stralen. Jaloezieën zijn ook heel praktisch. In tegenstelling tot gordijnen kunnen jaloezieën eenvoudig stofvrij worden gemaakt met een plumeau of een doekje. Dit maakt ze tot een zeer geschikte oplossing voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Jaloezieen badkamer
Jaloezieen badkamer

Ons assortiment jaloezieën

Bij Issa Vloeren hebben we een zeer uitgebreide collectie jaloezieën in diverse materialen. Zo hebben we aluminium jaloezieën en houten jaloezieën in het assortiment. Verder heb je een grote keuze in verschillende lamelbreedtes, kleuren en afwerkingen. Zo kunnen we voor elk interieur en elk raam een passende jaloezie leveren.

Jaloezieen slaapkamer
Jaloezieen slaapkamer

Jaloezieën kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je inmiddels overtuigd door de voordelen van jaloezieën en ben je benieuwd welke uitvoering het beste bij jouw interieur past? Kom dan eens langs bij Issa Vloeren in Alkmaar of Amsterdam om ons complete aanbod jaloezieën van dichtbij te bekijken. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan zorgen wij dat je nieuwe jaloezieën perfect voor je op maat worden gemaakt. Daarbij ben je altijd verzekerd van puur vakwerk door professionals!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?