Moduleo pvc vloer kopen?

Houten vloeren zijn prachtig, maar niet altijd even praktisch. Niet alleen vanwege het onderhoud dat ze vereisen, maar ook vanwege onder andere het geluid dat geproduceerd wordt als men eroverheen loopt. Als je op zoek bent naar een vloer met de uitstraling van echt hout maar met de veerkracht en het akoestisch comfort van een tapijtvloer, dan is een pvc vloer van Moduleo zeker het overwegen waard.

De voordelen van een pvc vloer van Moduleo

Een Moduleo pvc vloer biedt niet alleen de uitstraling van een houten vloer, maar ook vele praktische voordelen. Zo biedt een pvc vloer een optimaal akoestisch comfort en een lange levensduur. Daarnaast kenmerken Moduleo pvc vloeren zich door hun hyperrealistische designs met haarscherpe details, dankzij het gebruik van speciale embossing technieken. Dit zorgt ervoor dat de kleinste details van het houtontwerp tot leven komen en dat de structuur van de vloer ook aanvoelt als hout.

Een ander voordeel van een Moduleo pvc vloer is de verscheidenheid. Bij een echte houten vloer zijn geen twee planken identiek. Met de pvc vloeren van Moduleo ben je verzekerd van net zoveel verscheidenheid; sommige uitvoeringen hebben niet minder dan 90 verschillende planken. Dit betekent dat er geen herhaling zichtbaar is in je vloer.

Het assortiment Moduleo pvc vloeren bij Issa Vloeren

Wij bieden een uitgebreid assortiment pvc vloeren, waaronder de Select, Layred, Moduleo Roots en Parquetry collecties. De collectie, Moods, is leverbaar in diverse plankformaten en biedt de mogelijkheid om te variëren met verschillende motieven en patronen, van visgraat en Hongaarse Punt tot blokpatronen en zeshoek.

Bezoek onze showroom in Amsterdam of Alkmaar

Wil je de unieke eigenschappen van Moduleo pvc vloeren zelf ervaren? Kom dan langs bij de showroom van Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Onze experts laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je bij het maken van de juiste keuze.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?