Gietvloer betonlook

Een ‘echte’ betonvloer is natuurlijk schitterend, maar niet altijd even praktisch. Beton trekt namelijk relatief veel stof aan en vlekken zijn soms lastig te verwijderen. Bovendien voelt een betonnen vloer koud aan de voeten. Wil je de unieke industriële uitstraling van een betonnen vloer, maar niet de nadelen? Dan is een gietvloer met betonlook ideaal! Issa Vloeren is dé specialist in gietvloeren en vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Waarom een gietvloer met betonlook?

Een gietvloer met betonlook biedt veel voordelen. Zo zijn onze betonlook gietvloeren volledig naadloos, waardoor er een open uitstraling wordt gecreëerd. Ook zijn deze vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen. In tegenstelling tot ‘echt’ beton voelen ze niet koud aan de voeten. Daarbij hebben ze een geluiddempende werking en zijn ze prima geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming.

De mogelijkheden van onze gietvloeren met betonlook

Issa Vloeren biedt tal van mogelijkheden op het gebied van een gietvloer met betonlook. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gietvloer met betonlook in uw badkamer? Op die manier kun je een prachtige industriële look en feel realiseren. Uiteraard kunnen wij ook jouw volledige woning van een betonlook gietvloer voorzien. Het aanbrengen van uw gietvloer wordt gedaan door ons eigen team, dat bestaat uit ervaren professionals. Je bent bij ons altijd verzekerd van een mooi product met een perfecte afwerking!

Gietvloer betonlook kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil je onze betonlook gietvloeren van dichtbij bewonderen? Kom gerust langs bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar! Hier kun je op je gemak de verschillende mogelijkheden bekijken en een deskundig advies krijgen. Ben je nog niet in de gelegenheid om langs te komen maar heb je behoefte aan meer informatie, dan kun je uiteraard ook even contact met ons opnemen. Onze vloerspecialisten staan je graag te woord!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?