Arte Les Tricots: Luxueus en Geïnspireerd door Haute Couture

Arte Les Tricots is een behangcollectie die haar inspiratie haalt uit de haute couture modewereld, waarbij de focus ligt op rijkelijke stoffen en specifieke textieltechnieken. Door gebruik te maken van unieke druktechnieken en fluweelzachte spinsels, wordt de illusie van echt textiel gecreëerd. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling die perfect past bij een stijlvol interieur.

Brede Toepasbaarheid en Subtiele Structuur

De dessins in de Arte Les Tricots behangcollectie zijn ingetogen en erg breed toepasbaar. Ze voegen naast kleur ook subtiel structuur toe aan de muur. Hierdoor zijn de behangsoorten geschikt voor verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern. Daarnaast is er een opvallende tekening met een chintz-look die opvalt door haar glans en speelse krijtlijnen in een explosief kleurenpalet.

Bekijk de Mogelijkheden in Onze Showroom

Wil je meer weten over Arte Les Tricots behangcollectie of het behang graag in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek de vele mogelijkheden van Arte behang. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur. Kies voor een luxueuze uitstraling en uniek textielontwerp met de Arte Les Tricots behangcollectie.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?