Chapel parket vloeren

Ben je op zoek naar een exclusieve en duurzame houten vloer die op milieuvriendelijke wijze geproduceerd is? Maak dan kennis met de unieke collectie Chapel vloeren, verkrijgbaar bij Issa Vloeren!

Waarom kiezen voor Chapel parket?

Waarom kiezen voor Chapel parket? Allereerst worden deze vloeren stuk voor stuk in Nederland geproduceerd en vervaardigd uit PEFC- en FSC-gecertificeerd Europees eikenhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien heeft Chapel het productieproces van begin tot eind in eigen beheer. Daarbij worden de houtresten gebruikt voor het genereren van warmte en groene stroom, waardoor er geen splinter verloren gaat bij het produceren van de vloeren. En dat is nog niet alles! Elke vloer wordt op bestelling gemaakt en volledig met de hand bewerkt. Voor de afwerking wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare oliën. Daarnaast zijn de Chapel vloeren eenvoudig te installeren en geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming en -koeling.

Ons assortiment Chapel vloeren biedt keuze uit diverse stijlvolle vloeren. Of je nu de voorkeur geeft aan een vloer met een geschaafd, geschraapt, fijnbezaagd, geborsteld, gebrand of verouderd oppervlak, de mogelijkheden zijn eindeloos! Er is keuze uit maar liefst 45 kleuren en tinten, en ook op het gebied van patronen kun je alle kanten op. Met andere woorden, Chapel biedt voor elk interieur de perfecte houten vloer! Vanzelfsprekend kun je voor de installatie van je nieuwe vloer gebruik maken van onze professionele legservice. Zo weet je zeker dat het eindresultaat niets te wensen overlaat.

Wil je de houten vloeren uit de Chapel collecties graag eens van dichtbij bewonderen? Loop dan eens binnen bij een van de showrooms van Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen en je laten informeren over de mogelijkheden. Onze specialisten helpen je ook graag met een deskundig advies op maat.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?