Lamett Parket

Bij Issa Vloeren bieden we een uitgebreide collectie van houten vloeren, waaronder ook Lamett Parket. Dit is een gerenommeerd merk in de houten vloeren industrie, bekend om zijn hoogwaardige en duurzame vloeren.

Lamett Parket biedt een breed scala aan houten vloeren, waaronder massief houten vloeren, meerlaagse parketvloeren en visgraat vloeren. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waaronder eikenhout, notenhout, esdoornhout en kersenhout.

De vloeren van Lamett zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd met behulp van de nieuwste technieken. Lamett maakt gebruik van innovatieve productieprocessen en technieken, waaronder het verouderen van hout om een authentieke uitstraling te creëren.

Collectie van Lamett Parket bij Issa Vloeren

Bij Issa Vloeren hebben we een uitgebreide collectie van Lamett, waarbij we de verschillende soorten en houtsoorten aanbieden. We hebben deskundige medewerkers die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste voor jouw interieur en smaak.

Bovendien bieden we ook professionele installatie aan voor onze vloeren. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat de vloer op een professionele manier wordt gelegd, zodat je gegarandeerd bent van een prachtige en duurzame vloer.

Lamett Parket is een hoogwaardig merk in de houten vloeren industrie en bij Issa Vloeren bieden we een uitgebreide collectie vloeren. Kom gerust langs bij onze showroom in Alkmaar en ontdek de mogelijkheden van onze vloeren. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jouw interieur en wensen.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?