Floorcenter vloeren

Bij Floorcenter vloeren staat vakmanschap centraal, wat heeft geresulteerd in vloeren met een unieke uitstraling. Het assortiment van Floorcenter bestaat uit drie smaakvolle collecties: Orange Label, Red Label en Black Label. Elke collectie heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling, zodat je altijd een vloer kunt vinden die perfect past bij jouw interieur en persoonlijke smaak.

Orange Label

De Orange Label collectie van Floorcenter biedt een ruime keuze aan trendy en betaalbare vloeren. Deze collectie bevat houten vloeren, allemaal met de kwaliteit die je van Floorcenter mag verwachten. De vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat je altijd een vloer kunt vinden die past bij jouw interieur.

Red Label

De Red Label collectie van Floorcenter is gericht op duurzame en luxe vloeren. Deze collectie bevat onder andere parketvloeren en visgraatvloeren van hoogwaardige kwaliteit. De vloeren hebben een natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je altijd een vloer kunt vinden die past bij jouw wensen.

Black Label

De Black Label collectie van Floorcenter is gericht op exclusieve en bijzondere vloeren. Deze collectie bevat onder andere verouderde houten vloeren, handgemaakte tegels en decoratieve betonvloeren. De vloeren hebben een unieke uitstraling en zijn een echte eyecatcher in jouw interieur.
Bij Floorcenter staan deskundige medewerkers voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste vloer.

Wil je onze vloeren van dichtbij bekijken en inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam en Alkmaar. Hier kun je ons volledige assortiment bekijken en adviseren onze experts je graag over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen de perfecte vloer voor jouw woning kunnen vinden.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?