Moduleo Roots: PVC vloeren met natuurlijke uitstraling

De Moduleo Roots collectie biedt duurzame PVC vloeren met de uitstraling van natuurlijke materialen, zoals tegels en stenen. Of je nu op zoek bent naar een vloer met de look van beton, leisteen of marmer, deze vloeren bieden de warme uitstraling zonder de nadelen van deze materialen.

Uitgebreide keuze aan kleuren, patronen en texturen

De Moduleo Roots collectie biedt een uitgebreide keuze aan kleuren, patronen en texturen, waardoor je altijd een vloer kunt vinden die perfect past bij jouw interieur en persoonlijke smaak. Deze PVC vloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen dankzij het gebruik van innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen.

Bezoek onze showroom in Amsterdam of Alkmaar

Bij Issa Vloeren kun je de Roots PVC vloeren kopen en onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste vloer voor jouw situatie en behoeften. We nodigen je graag uit om onze uitgebreide collectie van Moduleo  te bekijken in onze showroom in Alkmaar of Amsterdam.

Vind een vloer die past bij jouw unieke manier van leven

De Roots-collectie van Moduleo biedt vloeren zo divers en levendig als de natuur zelf. Van warme klassiekers als eik en notenhout tot serene natuurstenen en speels terrazzo, je vindt vast en zeker een vloer die past bij jouw unieke manier van leven.

Moduleo Roots kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je overtuigd van de voordelen van de Moduleo Roots PVC vloeren en wil je graag een vloer kopen? Kom dan langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. We laten je graag zien welke mogelijkheden Moduleo vloeren bieden en kunnen je van een deskundig advies voorzien. Onze ervaren professionals zorgen voor puur vakwerk bij de plaatsing van je nieuwe vloer. We hopen je snel te mogen verwelkomen!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?