Tapis vloer

Een tapis vloer is een klassieke houten vloer die bestaat uit losse, massieve houten delen die in een vast patroon op de ondervloer worden gelijmd en genageld. Het resultaat is een prachtige, naadloze vloer met een elegante uitstraling. Tapis vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, waardoor u de vloer helemaal kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Voordelen van een Tapis Vloer

Een tapis vloer biedt vele voordelen. Zo is het een duurzame vloer die lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Ook is het mogelijk om de vloer na verloop van tijd opnieuw te schuren en af te werken, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet. Daarnaast is een tapis vloer geschikt voor vloerverwarming en biedt het een uitstekende geluidsisolatie.

Verschillende Soorten Tapis Vloeren

Tapis vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waaronder eiken, noten, kersen en esdoorn. Ook zijn er verschillende afwerkingen mogelijk, zoals een matte of glanzende lak, olie of hardwax. Daarnaast zijn er verschillende patronen mogelijk, zoals visgraat, Hongaarse punt of stroken, waardoor u de vloer helemaal kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen en interieurstijl.

Waarom kiezen voor een Tapis Vloer?

Een tapis vloer is een prachtige en tijdloze keuze voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke houten vloer. Het biedt vele voordelen, zoals duurzaamheid, geschiktheid voor vloerverwarming en uitstekende geluidsisolatie. Bij Issa Vloeren hebben wij een uitgebreid assortiment aan tapis vloeren van de hoogste kwaliteit. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte tapis vloer voor uw woning.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?