Ambachtelijk en Uniek: Arte Costura Behang Collectie

De Arte Costura behangcollectie haalt inspiratie uit het ambachtelijke vakmanschap van textielbewerking. Elk dessin wordt met de hand gevormd via naald en draad en vertaald naar opvallende motieven met stiknaden en patchwork. De collectie kenmerkt zich door diagonale lijnen en verrassende prints, wat zorgt voor een unieke en eigentijdse uitstraling.

Handwerk aan de Basis

De Arte Costura behangcollectie heeft handwerk als basis. De stiknaden en patchwork worden met de hand gemaakt, waardoor elk dessin uniek is en een eigen verhaal vertelt. Dit geeft de collectie een authentiek karakter en een warme uitstraling. De prints en stiknaden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je altijd een passende keuze kunt maken.

Combinatie van Stijlvolle Prints en Textiel

De combinatie van stijlvolle prints en textiel is wat de Arte Costura behangcollectie zo bijzonder maakt. Het behang geeft een warm en knus gevoel aan de ruimte, terwijl de opvallende prints en stiknaden zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Hierdoor is het behang perfect te combineren met verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern.

Bezoek onze Showroom voor Persoonlijk Advies

Wil je meer weten over de Arte Costura behangcollectie of wil je het behang graag in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek de mogelijkheden van Arte behang. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur. Kies voor ambachtelijk en uniek behang met de Arte Costura behangcollectie van Arte bij Issa Vloeren.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?