TFD

Ben je op zoek naar een aantrekkelijk uitziende, comfortabele én duurzame vloer voor thuis of op de zaak? Dan zijn de PVC vloeren van TFD Floors echt het bekijken waard. Ontdek ze online bij Issa Vloeren of kom langs bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar.

Waarom TFD Floors?

Het in Dalfsen gevestigde TFD Floors combineert kwalitatief hoogwaardig PVC met veel verschillende en verrassende designs. De PVC vloeren zijn slechts 3 millimeter dik en voorzien een 0.7 millimeter dikke beschermende coating die ze bijzonder slijtvast maakt. Mede daardoor is TFD Floors uitstekend geschikt voor zowel residentiele als commerciële toepassingen. Ze zijn esthetisch aantrekkelijk, duurzaam en opvallend geluiddempend. Een TDF vloer brengt elke ruimte tot leven!

Ons assortiment TFD PVC vloeren

Bij Issa Vloeren vind je een ruime collectie met PVC vloeren van TFD Floors. Je hebt de keuze uit vele natuurlijke designs, van houtlook (in mooie brede planken of met Hongaarse punt) tot marmerlook tot opvallende mozaïek ontwerpen. TFD PVC vloeren zien er echter niet alleen maar realistisch uit; het reliëf, dat gerealiseerd is middels Register Embossing, zorgt ervoor dat ze ook heel realistisch voelen.

Goed om te weten: behalve voor PVC vloeren van TFD Floors en vele andere merken kun je ook bij ons terecht voor onder andere raamdecoratie en vloerkleden.

TFD vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Met zoveel keus op het gebied van verschillende designs kan het een behoorlijk uitdaging zijn om te bepalen welke PVC vloer nu het best past bij jouw interieur en levensstijl. Issa Vloeren helpt je graag bij het maken van een weloverwogen keuze! Kom langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. Onze vloerspecialisten laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Indien gewenst kunnen wij ook de installatie van je nieuwe TFD vloer verzorgen.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?