mFLOR

Je wilt een sterke, stille en comfortabele vloer met een natuurlijke uitstraling? Laat je dan inspireren door de mFLOR collectie bij Issa Vloeren! Ontdek het actuele aanbod online of kom langs bij een van onze showrooms.

mFlor

Waarom een mFLOR vloer?

Als je kiest voor mFLOR, dan kies je voor comfort. De vloeren van dit merk zien er niet alleen realistisch uit, dankzij de innovatieve mFLOR Natural Touch technologie voelen ze ook heel natuurlijk. Daarnaast bieden ze een bijzonder aangename akoestiek. mFLOR is tevens een van de beste PVC merken voor wie veel waarde hecht aan duurzaamheid. Zowel de eindproducten als de productieprocessen worden continu aan tests en controles onderworpen. Dit maakt een mFLOR vloer tot een veilige en verantwoorde keuze, voor mens, dier en milieu.

Ons assortiment mFLOR PVC vloeren

In de mFLOR collectie bij Issa Vloeren ontdek je PVC vloeren met de mooiste natuurgetrouwe designs, welke mede dankzij hun subtiele nuances nauwelijks van echte houten vloeren of stenen vloertegels te onderscheiden zijn. Van authentiek eiken tot intens kastanje en van Hongaarse punt vloeren tot betontegels in alle mogelijke grijsvarianten, er is voor elke woonstijl en elke ruimte van het huis een passende mFLOR vloer te vinden.

mFLOR vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

De PVC vloeren van mFLOR zijn vloeren die je met al je zintuigen moet beleven. We nodigen je daarom graag uit om een bezoek te brengen aan een van de showrooms van Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je de complete collectie mFLOR van dichtbij bekijken, voelen hoe natuurlijk de structuren zijn en het aangename loopgeluid ervaren. We stellen ook graag een vrijblijvende offerte voor je op, voor de aanschaf en levering van je mFLOR vloer en indien gewenst ook voor de installatie. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?