Douglas and Jones

Douglas and Jones is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige keramische tegelvloeren. Het bedrijf biedt een breed scala aan tegelvloeren in verschillende maten, kleuren en patronen, die geschikt zijn voor diverse toepassingen, van woonhuizen tot openbare ruimtes en commerciële projecten.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van Douglas and Jones tegelvloeren zijn:

  1. Kwaliteit: Douglas and Jones tegelvloeren zijn gemaakt van hoogwaardige keramiek en zijn vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën en productieprocessen om duurzame en betrouwbare producten te leveren.
  2. Ontwerp: Douglas and Jones tegelvloeren bieden een breed scala aan ontwerpen en stijlen, van klassiek tot modern, en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en texturen, zoals hout, beton en natuursteen.
  3. Duurzaamheid: Douglas and Jones tegelvloeren zijn bestand tegen krassen, slijtage, vocht en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes met veel verkeer en vochtige omgevingen.
  4. Eenvoudige installatie: Douglas and Jones tegelvloeren zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen speciale vaardigheden of gereedschappen.
  5. Milieuvriendelijkheid: Douglas and Jones tegelvloeren zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn geproduceerd met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige keramische tegelvloeren met een aantrekkelijk ontwerp, uitstekende duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, dan zijn Douglas and Jones tegelvloeren zeker het overwegen waard.

Waarom een vloer van Douglas and Jones?

Douglas and Jones combineert de warme look en feel van een echte houten vloer of de strakke uitstraling van een betonvloer met het ultieme gebruiksgemak. Deze tegelvloeren zijn volledig vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en in tegenstelling tot veel houten vloeren is Douglas and Jones 100% waterbestendig. Dat maakt ze niet alleen bijzonder geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes, ze kunnen ook zonder problemen met water worden schoongemaakt

Ons Douglas and Jones assortiment

Issa Vloeren biedt een ruim assortiment Douglas and Jones. Zo kunt je kiezen voor een van de vloeren uit de Douglas and Jones Planken collectie of de Douglas and Jones tegel collectie. De Douglas and Jones Betonlook serie is perfect voor industriële interieurs. Heb je de Douglas and Jones van Piet Boon al gezien?

Douglas and Jones kopen? Kom langs bij onze showroom in Alkmaar en Amsterdam

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van tegelvloeren en nodigt je graag uit bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kunnen wij je in alle rust de vele mogelijkheden en voordelen van Douglas and Jones laten zien. Heb je eenmaal een vloer uitgekozen? Dan kun je tevens gebruik maken van de expertise van onze vakmensen om de vloer te leggen. Met Issa Vloeren en Douglas and Jones ben je altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?