Parket schuren

Heb je een parketvloer waar in de loop der jaren krassen, strepen, deukjes en andere oneffenheden in zijn ontstaan? Mooi, dat betekent dat er echt op geleefd wordt! Bovendien kunnen dergelijke beschadigingen vaak prima hersteld worden door het schuren van het parket. Dat is een van de grootste voordelen van een houten vloer! De parketteurs van Issa Vloeren hebben veel ervaring met parket schuren en kunnen jouw vloer weer een mooie uitstraling geven.

Parket schuren, hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Issa Vloeren maken we gebruik van moderne, professionele schuurmachines, waarmee er in de meeste gevallen nog geen millimeter van de toplaag af hoeft te worden gehaald. Ons team zorgt ervoor dat er daarbij geen schuurstrepen ontstaan.

Zodra het parket geschuurd en stofvrij is gemaakt, kan de vloer opnieuw worden afgewerkt. Een bijkomend voordeel van parket laten schuren is dat je de mogelijkheid hebt om een andere kleur en afwerking te kiezen. In onze showrooms in Amsterdam en Alkmaar kun je op je gemak de kleurstalen van onze oliën komen bekijken. Wil je bijvoorbeeld een olie in warmere kleur dan je eerst had, dan is dit de ideale gelegenheid. Je kunt tevens kiezen voor een combinatie van olie en hardwax. Geef je de voorkeur aan een gelakte vloer met een matte of juist glanzende uitstraling? Ook dat kunnen we voor je realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Parket laten schuren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je je parket laten schuren, dan biedt dit je meteen de kans om je houten vloer een compleet andere look en feel te geven. Kom gerust eens langs bij Issa Vloeren om inspiratie op te doen of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Twijfel je of de beschadigingen wel te herstellen zijn door middel van schuren? We komen ook graag bij je langs om de conditie van je huidige vloer te beoordelen en je van een persoonlijk advies te voorzien.

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?