PVC Soorten

Er zijn verschillende soorten PVC vloeren beschikbaar op de markt, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten PVC vloeren:

Click PVC vloeren: Click PVC vloeren zijn gemakkelijk te installeren en kunnen worden gelegd zonder lijm. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen en zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Dryback PVC vloeren: Dryback PVC vloeren worden geïnstalleerd met lijm en zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en afwerkingen. Ze zijn duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden.

Loose Lay PVC vloeren: Loose Lay PVC vloeren zijn gemakkelijk te installeren en kunnen worden gelegd zonder lijm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Rigide PVC vloeren: Rigide PVC vloeren hebben een harde kern van composietmateriaal en zijn extra stevig en slijtvast. Ze zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en zijn geschikt voor intensief gebruik in commerciële en residentiële omgevingen.

PVC tegels: PVC tegels zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en afwerkingen en kunnen worden gelegd met lijm of als een click-systeem. Ze zijn duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden.

Elk type PVC vloer heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, afhankelijk van de specifieke situatie waarin de vloer wordt geïnstalleerd. Bij Issa Vloeren hebben we een uitgebreide collectie PVC vloeren die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en omgevingen. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste PVC vloer voor jouw situatie en behoeften.

verschillende kleuren, patronen en afwerkingen,

PVC vloeren zijn beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor ze een brede variatie aan looks kunnen hebben. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende looks die mogelijk zijn met PVC vloeren:

Houtlook: PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtlook patronen, waardoor ze eruit zien als echte houten vloeren. Van donkere eiken tot lichte beuken, er is een houtlook PVC vloer voor elke stijl.

Tegellook: PVC vloeren zijn ook verkrijgbaar in tegellook patronen. Deze vloeren hebben de uitstraling van echte tegels, maar bieden het comfort en de duurzaamheid van PVC.

Betonlook: Betonlook PVC vloeren zijn populair vanwege hun minimalistische uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten grijs en hebben de look van echte betonnen vloeren.

Marmerlook: PVC vloeren zijn ook verkrijgbaar met een marmerlook. Deze vloeren hebben een elegant en stijlvol uiterlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Uni look: Naast de verschillende patronen en afwerkingen zijn PVC vloeren ook verkrijgbaar in uni look. Deze vloeren hebben een egale kleur en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten.

Het is belangrijk om bij het kiezen van de juiste look van de PVC vloer rekening te houden met de stijl van de kamer en de gewenste uitstraling. Bij Issa Vloeren hebben we een uitgebreide collectie PVC vloeren die geschikt zijn voor verschillende stijlen en omgevingen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste PVC vloer en de juiste look voor jouw situatie.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?