Gietvloer voor vloerverwarming

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van vloerverwarming ten opzichte van conventionele verwarmingssystemen. In onder andere Scandinavische landen wordt vrijwel alleen nog maar met vloerverwarming gewerkt. Met vloerverwarming profiteer je van een bijzonder gelijkmatige, aangename warmte en een betere luchtkwaliteit in huis. Je creëert meer ruimte, want je hebt geen radiatoren meer nodig voor de warmteoverdracht. En omdat vloerverwarming gemiddeld 20% minder energie verbruikt dan een verwarmingssysteem met radiatoren, kun je mooi besparen op je maandelijkse energierekening. Overweeg je vloerverwarming te laten plaatsen of is je woning reeds voorzien van vloerverwarming? Bij Issa Vloeren kun je terecht voor gietvloeren voor vloerverwarming!

Is een gietvloer geschikt voor vloerverwarming?

Ja, vrijwel al onze gietvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming! Ook systemen die vloerverwarming combineren met vloerkoeling, gaan prima samen met een gietvloer. We kunnen je gietvloer vrij eenvoudig over het bestaande systeem heen plaatsen. Besluit je uiteindelijk toch om je vloerverwarming te combineren met een houten vloer of een tegelvloer? Ook daarbij zijn de specialisten van Issa Vloeren je graag van dienst!

Kan ik ook voor het aanleggen van vloerverwarming bij jullie terecht?

Bij Issa Vloeren werken we nauw samen met erkende installateurs, die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van vloerverwarming. Of het nu gaat om vloerverwarming als hoofdverwarming of als bijverwarming, onze teams voorzien je graag van een compleet vloerverwarmingssysteem met een gietvloer.

Gietvloer voor vloerverwarming kopen? Kom langs bij onze showroom!

Zoek je een mooie gietvloer geschikt voor vloerverwarming? Kom dan eens langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar om inspiratie op te doen. Issa Vloeren heeft een jarenlange ervaring op het gebied van zowel gietvloeren als vloerverwarming. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en kunnen je van een persoonlijk advies voorzien. Uiteraard stellen we ook graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op.

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?