Issa Selected Wood Tiles – Houtlook keramische vloertegels

Houtlook keramische vloertegels zijn tegels gemaakt van keramisch materiaal dat het uiterlijk en de textuur van hout nabootst. Ze zijn ontworpen om de uitstraling van een houten vloer na te bootsen, maar bieden de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramische tegels.

De houtlook keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen, waaronder eiken, walnoot, esdoorn en kersen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zoals planken of vierkanten.

Duurzame tegelvloeren

Houtlook keramische vloertegels zijn duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende omgevingen, waaronder badkamers, keukens, woonkamers en gangen. Ze zijn ook bestand tegen vervorming en kromtrekken, wat vaak een probleem is bij houten vloeren.

Een ander voordeel van houtlook keramische vloertegels is dat ze gemakkelijker te onderhouden zijn dan een houten vloer. Ze zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en vereisen geen speciale behandeling of afdichting zoals een houten vloer.

Tot slot zijn houtlook keramische vloertegels vaak goedkoper dan echte houten vloeren, terwijl ze toch een vergelijkbare uitstraling bieden. Ze kunnen ook helpen bij het behoud van duurzaamheid omdat ze gemaakt zijn van keramische materialen, die minder natuurlijke hulpbronnen gebruiken dan houten vloeren.

Ons assortiment Houtlook keramische vloertegels

De mogelijkheden op het gebied van Keramische tegelvloeren zijn eindeloos bij Issa Vloeren! Onze houtlook tegelvloeren collectie biedt een ruime keuze in verschillende vormen en afwerkingen. De tegels zijn met de grootste zorg en aandacht vervaardigd middels een ambachtelijk productieproces, waarbij de unieke kenmerken van de basismaterialen goed zichtbaar zijn gebleven. Elke tegelvloer biedt een mooie balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. In combinatie met duurzame materialen, een schitterend ingetogen kleurenpalet en bijzondere details, kunnen wij elke ruimte van een uniek tijdloos karakter voorzien.

Keramisch Parket kopen?

Heb je interesse in een Houtlook Keramische tegelvloer? In onze showroom in Alkmaar staat onze collectie ruim opgesteld en kun je je op je gemak oriënteren op de vele mogelijkheden. Wij beschikken eveneens over een eigen legteam dat je nieuwe tegelvloer voor je kan plaatsen. Heb je behoefte aan een deskundig advies op maat? Bel dan naar 072-5404590 en maak meteen een afspraak met onze tegelvloeren expert.



  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?