120×120 vloertegels

Ben jij op zoek naar mooie grote vloertegels voor je woonkamer, hal, keuken of badkamer? Issa Vloeren heeft ongetwijfeld wat je zoekt! Bekijk ons aanbod 120×120 vloertegels online of bezoek onze showroom in Amsterdam of Alkmaar voor inspiratie, meer informatie of een persoonlijk advies.


Waarom kiezen voor een tegel van 120x120?

Grote tegels van 120x120 centimeter zorgen voor een ruimtelijk effect. Heb je een relatief kleine ruimte, dan wordt dat effect nog eens versterkt als je voor een lichtgekleurde tegel kiest. En omdat je met 120x120 vloertegels veel minder voegen hebt dan bij kleinere vloertegels, oogt dit ook een stuk rustiger. Tegels van 120x120 sluiten ook erg goed aan op de hedendaagse interieurtrends, waarbij de voorkeur uitgaat naar strakke lijnen en een minimalistisch design.

Ons assortiment 120x120 tegels

Issa Vloeren heeft een indrukwekkend assortiment met 120x120 vloertegels, verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor onder andere keramische tegels, betonlook tegels, en natuursteen tegels. Afhankelijk van het materiaal van je voorkeur zijn er diverse kleuren en afwerkingen mogelijk, van extra mat tot gepolijst hoogglans. Vanzelfsprekend kun je ook bij ons terecht voor bijpassende wandtegels. Spreekt de duurzaamheid en het gebruiksgemak van een tegelvloer je erg aan maar wil je eigenlijk helemaal geen voegen in je vloer? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van onze gietvloeren. Ideaal voor wie behoefte heeft aan een naadloos alternatief voor vloertegels.

Vloertegels 120x120 kopen? Kom langs bij onze showroom!

Bij Issa Vloeren ben je niet alleen verzekerd van een zeer uitgebreid aanbod, maar ook van een betrouwbaar en deskundig advies op maat. Heb je eenmaal een keuze gemaakt voor een vloertegel van 120x120 centimeter? Dan kan ons professionele legteam indien gewenst ook de installatie van je nieuwe vloer verzorgen. Vraag gerust een offerte bij ons aan, dit is geheel vrijblijvend!
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?