Vloertegels keuken

Het belang van hoogwaardige tegels in de keuken wordt vaak een beetje onderschat. Tot het tot je doordringt wat er op een willekeurige dag wel niet op de keukenvloer terecht komt. Als je gaat verhuizen of je keuken gaat renoveren, is dat de ideale gelegenheid om ook eens te kijken voor nieuwe keuken vloertegels. Dat gezegd kunnen alleen nieuwe tegels ook de manier om je keuken een frisse look te geven zonder dat je meteen alles hoeft te veranderen. Bij Issa Vloeren vind je in elk geval volop inspiratie op het gebied van keuken tegels!


Hoe kies ik de juiste tegels voor mijn keuken?

Om te beginnen raden we altijd aan om speciale keuken vloertegels te nemen. Ze moeten namelijk niet alleen de gewenste uitstraling hebben, maar ook slijtvast, duurzaam en makkelijk schoon te maken zijn. De afwerking van de keuken tegel is daarbij heel belangrijk. Behalve de vloer wordt de achterwand van de keuken, ook wel de spatwand of backsplash genoemd, wordt vaak ook betegeld. Hoewel deze tegels natuurlijk wel bestand moeten zijn tegen vocht-, vet- en voedselspetters, hoeven ze in tegenstelling tot de tegels van de keukenvloer geen intensief voetverkeer te verdragen. De achterwand is daarom ideaal om iets creatiefs mee te doen. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om iets met mozaïek tegels of beschilderde tegels te doen.

Ons assortiment keuken vloertegels

Van keramische tegels tot natuurstenen tegels en van betonlook tegels tot Portugese tegels - bij Issa Vloeren hebben we de mooiste tegels voor de keukenvloer. Er zijn diverse oogstrelende collecties om uit te kiezen, waaronder die van Promenade en de Piet Boon serie van Douglas & Jones. Zo is er voor elke keuken een passende vloertegel te vinden!

Keuken tegels kopen? Kom langs bij onze showroom!

Als specialist op het gebied van vloertegels laat Issa Vloeren je graag zien wat er allemaal mogelijk is in de keuken Je bent van harte welkom bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar, waar je op je gemak de verschillende keuken tegel collecties van dichtbij kunt bewonderen.

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar

  Openingstijden:

  Maandag 12:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 16:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

   

  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081AB Amsterdam

  Openingstijden:

  Maandag op afspraak
  Dinsdag op afspraak
  Woensdag op afspraak
  Donderdag op afspraak
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 16:00
  Zondag gesloten