Floorify PVC Vloeren kopen?

Floorify is de vloer als je op zoek ben naar een vloer waar echt op geleefd kan worden. Wil je PVC click en niet plakken? Neem dan zeker even een kijkje nemen in ons assortiment van Floorify. Deze schitterende Rigid PVC vloeren zijn niet alleen bestand tegen veelvoorkomende huiselijke ongelukjes, maar kunnen ook zonder problemen in winkels en kantoren geplaatst worden.

Waarom een vloer van Floorify?

Floorify combineert de warme look en feel van een echte houten vloer (of de strakke uitstraling van een betonvloer) met het ultieme gebruiksgemak. Deze pvc vloeren zijn volledig vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig kunststof. In tegenstelling tot veel houten vloeren is Floorify 100% waterbestendig. Ze kunnen zonder problemen met water worden schoongemaakt. Elke vloer is voorzien van de unieke Rigid Core: een sterke, robuuste kern met schokbestendige eigenschappen, samen met een innovatieve toplaag met anti-vlek technologie. In combinatie met de juiste floorify ondervloer profiteer je ook nog eens van een optimale geluidsabsorptie en een zeer comfortabel loopvlak.

Ons Floorify assortiment

Issa Vloeren biedt een ruim assortiment Floorify. Zo kunt je kiezen voor een van de vloeren uit de Planken collectie of de Visgraat collectie. De Betonlook serie is perfect voor industriële interieurs, terwijl de Terrazzo vloeren juist in de smaak zullen vallen bij retro liefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je de Floorify Ceppo al gezien?

Floorify kopen? Kom langs bij onze showroom in Alkmaar en Amsterdam

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van Floorify pvc vloeren en nodigt je graag uit bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kunnen wij je in alle rust de vele mogelijkheden en voordelen laten zien. Heb je eenmaal een vloer uitgekozen? Dan kun je tevens gebruik maken van de expertise van onze vakmensen om de vloer te leggen. Met Issa Vloeren en Floorify ben je altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
    Privacybeleid en
    Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Route 072-5404590