Floorify PVC Vloeren

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid.
Deze nieuwe pvc vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Tot in zijn diepste kern. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan de ze vloer dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.

Comfortabel

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify en de Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.  Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. met Floorify geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer

100% Watervast

Floorify PVC vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

Een keuken durft al eens het toneel te zijn van kleine, huiselijke ongelukken. Een glas dat valt. Kinderen die de vloer voor een bord aanzien. Geen probleem voor de vinyl vloer in je keuken.

Floorify bevat geen hout en bestaat volledig uit kunststof, zodat de vloer 100% waterbestendig is. Dat betekent dat je vloer geschikt is voor vochtige ruimtes en dat je hem zonder problemen met water kan schoonmaken.