Floorify

Floorify

Rigid PVC Vloeren

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. 
Floorify rigide vinyl vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Tot in zijn diepste kern. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan Floorify dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.

WATERVAST

Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

COMFORTABEL

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.  Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 29

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Floorify Alpaca F008

  De Floorify Alpaca is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Alpaca is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Alpaca geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Alpaca is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Apple Crumble F055

  De Floorify Apple Crumble is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Apple Crumble is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Apple Crumble geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Apple Crumble is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Black Beauty F022

  De Floorify Black Beauty is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Black Beauty is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Black Beauty geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Black Beauty is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Blush F006

  De Floorify Blush is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Blush is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Blush geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Blush is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Brunette F005

  De Floorify Brunette is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Brunette is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Brunette geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Brunette is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 29

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5