Grote vloertegels

Grote vloertegels ogen erg indrukwekkend. Ze creëren een strakke, minimalistische look en feel die een uitstekende basis is voor nagenoeg elk interieur. Wil jij ook vloertegels in groot formaat? Ontdek de collectie grote tegels bij Issa Vloeren!


Waarom kiezen voor grote vloer tegels?

Wanneer je kiest voor een grote tegel oogt je vloer meer open en gestroomlijnd. Grote vloertegels laten kleinere ruimtes groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn, zeker als je kiest voor een lichtgekleurde tegel. En hoe groter het tegelformaat, hoe minder voegen je hebt. Dit versterkt niet alleen het ruimtelijke effect, maar maakt het onderhoud van je tegelvloer ook een stuk eenvoudiger. Grote tegels zijn veelal verkrijgbaar in sobere kleuren zoals antraciet, grijs, beige en bruin, waardoor ze in vrijwel elke interieurstijl passen. Dankzij het grote oppervlak komen de structuren en texturen van de tegels echt goed tot hun recht.

Ons assortiment grote vloertegels

Wie op zoek is naar een mooie grote vloertegel zal bij Issa Vloeren ongetwijfeld slagen. Met gerenommeerde merken zoals Douglas & Jones, Promenade en Studio 50 ben je bij ons altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tegelvloer met een lange levensduur. Bovendien is er volop keuze met betrekking tot materialen en kleurvariaties. Twijfel je nog een beetje omdat je liever helemaal geen voegen in je vloer wilt? Dan is een gietvloer het overwegen waard. Gietvloeren bieden nagenoeg dezelfde voordelen als een tegelvloer maar zijn volledig naadloos!

Grote tegels kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in grote vloertegels en ben je benieuwd naar welke uitvoeringen er allemaal verkrijgbaar zijn? Breng dan een bezoek aan de showroom van Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Vanzelfsprekend helpen we je graag bij het maken van een weloverwogen keuze. De installatie van grote vloer tegels kan wel iets lastiger zijn dan wanneer je voor kleinere tegels gaat. Gelukkig kun je ook bij Issa Vloeren terecht voor legservice & onderhoud!
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?