Houten vloer egaliseren

Met name in oudere woningen komen we nog geregeld houten ondervloeren tegen. Deze zijn helaas niet allemaal waterpas gelegd. Het kan ook zijn dat deze houten vloeren door de jaren heen zijn gaan werken, waardoor er oneffenheden in het oppervlak zijn ontstaan. Heb je een houten ondervloer en wil je hier een vloer bovenop leggen? Dan is het belangrijk om eerst de houten ondervloer te egaliseren. Issa Vloeren is je hierbij graag van dienst!

Waarom een houten ondervloer egaliseren?

Het belang van de ondervloer egaliseren wordt vaak onderschat. Het is echter noodzakelijk wanneer je van een mooi, strak eindresultaat verzekerd wilt zijn; ongeacht het type vloer dat je uiteindelijk laat plaatsen. Zelfs kleine oneffenheden in de ondervloer kunnen zichtbaar worden in de vloer je die eroverheen legt, of dat nu een houten vloer, een PVC vloer of een ander soort vloer is. Daarnaast zorgt een goede egalisatie voor een optimale verdeling van de vloerspanning. Het verbetert de treksterkte en porositeit van de ondervloer waar de uiteindelijke vloer op zal worden aangebracht.

Een houten vloer egaliseren, hoe gaat dat in zijn werk?

Een houten vloer egaliseren is een vakkundige klus die je het beste aan een professional kunt overlaten. Issa Vloeren beschikt over een team van ervaren vloerspecialisten die dit jou graag uit handen nemen. Op die manier bespaar je jezelf een hoop gedoe. Bovendien ben je dan verzekerd van een fantastisch eindresultaat en een vloer die in alle opzichten aan je wensen voldoet.

Houten vloer laten egaliseren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je gebruik maken van de diensten van Issa Vloeren en jouw houten vloer laten egaliseren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Alkmaar en vraag naar de mogelijkheden. We zijn je graag van dienst!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?