Houten vloeren

Houten vloeren, ook wel parketvloeren genoemd, zijn nog altijd onverminderd populair. Issa Vloeren biedt een indrukwekkend assortiment met schitterende houten vloeren. Speciaal voor jou hebben wij een zorgvuldige selectie samengesteld, met alleen de beste houtsoorten en afwerkingen. Kom langs bij een van onze showrooms en laat je inspireren!

Waarom een houten vloer?

Houten vloeren zijn duurzaam en tijdloos. Dankzij hun natuurlijke tinten passen ze werkelijk in elk interieur! Bovendien heb je met houten vloeren eindeloos veel mogelijkheden. Wil je een houten vloer met patroon? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de geliefde visgraat vloer. Ook daarbinnen heb je weer meerdere opties. Zo kun je kiezen voor een enkele of een dubbele visgraat, of de zogeheten Hongaarse punt.

Ons assortiment houten vloeren

Issa Vloeren biedt parket in verschillende houtsoorten, stijlen, kleuren en patronen. Zo hebben we schitterende geschuurde en geschaafde houten vloeren, welke voorzien zijn van een speciale laag UV-olie. Deze vloeren vragen bijna geen onderhoud en zijn net zo slijtvast als een ouderwetse gelakte vloer. We hebben ook diverse specials in het assortiment, met fijnbezaagd of verouderd hout. Of wat dacht je van een vloer die is vervaardigd uit oude eikenhouten wagondelen? Naast onze eigen eiken houten vloeren collecties voeren wij ook diverse exclusieve merken.

Past een echte houten vloer niet binnen jouw budget of wil je geen omkijken hebben naar het onderhoud? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in onze Floorify collectie. Deze pvc-vloeren combineren een optimaal gebruiksgemak met de warme uitstraling van een houten vloer.

Houten vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Sommige houten vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen, andere vragen om iets meer specialistische kennis. Met de legservice van Issa Vloeren ben je in elk geval verzekerd van een mooi resultaat!

Wil je meer weten over houtsoorten, onderhoud of legmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en of bezoek onze vloerenwinkel in Alkmaar of Amsterdam. Hier kun je op je gemak onze verschillende houten vloeren bekijken en vergelijken en je door onze specialisten van een deskundig advies laten voorzien.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?