Houten vloeren hebben een authentieke uitstraling en geven jouw woning warmte en sfeer.

Zelf uw pvc vloer leggen doet u zo!
Een houten vloer is duurzaam, tijdloos en de natuurlijke tinten passen in ieder interieur. Parket is de verzamelnaam die wordt gebruikt voor veel houten vloeren. Wij hebben in onze winkels speciaal voor jou een ruime selectie houten vloeren samengesteld. Naast de grote merken voeren wij onze eigen ‘Ibiza’ ‘Amsterdam’ en ‘Alkmaar’ collectie. Zorgvuldig samengestelde vloeren met alleen de beste afwerkingen.

Ibiza Houten Vloeren Collectie

Naast het topmerk Solidfloor die ook de exclusive lijn van Piet Boon onder zijn hoede heeft voeren wij onze eigen ‘Ibiza’ Collectie. Zorgvuldig samengestelde vloeren met alleen de beste afwerkingen. Onze collectie is te vinden op de moodboards in de winkel. Naast onze specials zoals verouderde vloeren, fijnbezaagd en de oude wagondelen, hebben wij ook de geschuurde en geschaafde vloeren met een UV olie laag dat bijna geen onderhoud vraagt en net zo slijtvast is als een ouderwetse lakvloer.

Onze collectie is in verschillende series in te delen

  1. Issa Selected Ibiza Specials; alleen de mooiste vloeren van veelal Frans of Europees eiken geselecteerd en afkomstig van diverse Nederlandse fabrikanten. Deze vloeren zijn in afwerking en afmeting helemaal zelf in te vullen en uiteraard is alles ook verkrijgbaar in de visgraat of Hongaarse punt vloeren. Wij kunnen onze houten vloeren leveren tot een breedte van 50 cm en een lengte van maar liefst 6 meter!!
  2. Issa Selected Ibiza UV; deze collectie Houten vloeren is gemaakt van Europees eiken afkomstig van twee hoogwaardige Nederlandse vloerenproducenten. De unieke UV olie toplaag is net zo slijtvast als een lakvloer en is dus ideaal voor iedereen die niet van vloer onderhoud houdt. Want alle houten vloeren hebben onderhoud nodig, de Ibiza UV collectie dus een stuk minder. Perfect voor gezinnen!
  3. Issa Selected Ibiza RAW; de rauwe looks van houten vloeren zijn toch het allermooist? Oude vloeren die eruit zien als een middeleeuws schouwspel. Wij hebben deze collectie gemaakt omdat wij oude vloeren het mooist vinden. Een ruige visgraat vloer met zijn ‘Slijtage’ erin of een eiken plank die afkomstig is van een oude treinwagon. De RAW collectie wordt door onze parketteurs exclusief voor u gemaakt.
  4. Issa Selected Ibiza Fabulous; Voor iedereen een houten vloer, dat is ons motto. Onze fabulous collectie is een selectie van kant en klare vloeren tegen een zeer scherpe prijs. Een selectie uit ruim 30 houten vloeren vanaf een prijs van € 29,95 per m2. Kom langs!
  5. Issa Selected Ibiza Classics; Tapis vloeren van eiken of een tropische houtsoort? Bij ons is het allemaal mogelijk. Onze Parketteurs worden graag verwend met het plaatsen van deze klassieke tapis en patroonvloeren. Geen probleem!

Houtsoorten en motieven

Met hout zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Er zijn verschillende hout soorten, stijlen, kleuren en patronen. Een houten vloer bestaat uit verschillende lagen, de bovenste laag is bepalend voor de uitstraling. Wil je een vloer met patroon? Houd er dan rekening mee dat een patroon voor een groot gedeelte bepaalt hoe jouw woonruimte eruit ziet. Een geliefd patroon is het ‘visgraat motief’. Ook met dit patroon zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een enkele visgraat, dubbele visgraat en de Hongaarse punt. Sommige vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen, andere vragen om iets meer specialistische kennis. Met onze legservice ben je verzekerd van een mooi resultaat!

Wil je meer weten over houtsoorten, onderhoud of legmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze vloeren showroom in Alkmaar of Amsterdam!

Maak direct een afspraak met onze adviseur! 072-5404590 – 020-3048890