Houten vloeren hebben een warme uitstraling

Houten Vloeren zijn duurzaam, tijdloos en de natuurlijke tinten passen in ieder interieur. Parket is de verzamelnaam die wordt gebruikt voor veel vloeren. Wij hebben in onze winkels speciaal voor jou een ruime selectie zorgvuldig samengesteld met alleen de beste afwerkingen.

Ibiza Houten Vloeren Collectie

Naast het onze eigen ‘Ibiza’ ‘Alkmaar’ en ‘Amsterdam‘ houten vloeren collectie voeren wij ook het merk Solidfloor die ook de exclusieve lijn van Piet Boon onder zijn hoede heeft. Onze collectie is te vinden op de moodboards in de winkel. Naast onze specials zoals verouderde vloeren, fijnbezaagd en de oude wagondelen, hebben wij ook de geschuurde en geschaafde vloeren met een UV olie laag. De UV olielaag vraagt bijna geen onderhoud e is net zo slijtvast als een ouderwetse gelakte vloer. Onze Ibiza Fabulous en Ibiza DJ lijn zijn voor iedereen betaalbaar

Houtsoorten en motieven

Met houten vloeren zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Er zijn verschillende hout soorten, stijlen, kleuren en patronen.  Wil je een vloer met patroon? Houd er dan rekening mee dat een patroon voor een groot gedeelte bepaalt hoe jouw woonruimte eruit ziet. Een geliefd patroon is de visgraat vloer. Ook met dit patroon zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een enkele of een dubbele visgraat en de Hongaarse punt. Sommige houten vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen, andere vragen om iets meer specialistische kennis. Met onze legservice ben je verzekerd van een mooi resultaat!

Wil je meer weten over houtsoorten, onderhoud of legmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze vloerenwinkel in Alkmaar of Amsterdam.

Maak direct een afspraak met onze adviseur! 072-5404590 – 020-3048890

Houten Vloeren

Boen Castle Oak Animoso

Houten Vloeren

Boen Castle Oak Ebony