Marmer vloertegels

Er zijn maar weinig vloertegels (of misschien helemaal geen) die de koninklijke uitstraling van marmeren tegels kunnen evenaren. Een marmeren vloer was vroeger uitsluitend weggelegd voor de elite en werd beschouwd als een symbool van macht en rijkdom. Tegenwoordig kan iedereen de elegante look en feel van marmer in huis halen. Ontdek het zelf bij Issa Vloeren!


Waarom kiezen voor marmer tegels?

Een vloer van marmer tegels ziet er niet alleen schitterend uit, er zitten ook een aantal andere voordelen aan. Omdat marmer een natuurproduct is, zijn geen twee marmer tegels hetzelfde. Je bent dus altijd verzekerd van een unieke vloer! Daarnaast is marmer een materiaal dat van nature veel licht reflecteert. Hierdoor kun je met een marmeren vloer een ruimtelijk gevoel creëren en donkere ruimtes lichter maken. Dat effect worden nog eens versterkt wanneer je kies voor een marmer tegel in een lichte kleur en een glanzende afwerking. Een ander voordeel is dat marmer tegels zeer duurzaam zijn. Nog altijd worden er bij opgravingen uit de tijd van de oude Grieken en Romeinen marmeren vloeren gevonden die de tand des tijds hebben doorstaan. En met de afwerkingstechnieken die tegenwoordig worden toegepast, zijn hedendaagse marmer tegels nog sterker.

Ons assortiment marmeren vloertegels

Met de collectie marmer vloertegels van Issa Vloeren heb je de keuze uit vele verschillende kleuren, tegelformaten en legpatronen. Ook wat betreft de afwerking van marmer tegels is veel mogelijk. Zo wordt door marmeren tegels te zoeken een matglans gecreëerd, en met polijsten een hoogglans. We zien ook steeds vaker marmer vloertegels die geborsteld, geschuurd of gebrand zijn, om de tegels een gebruikte of verouderde uitstraling te geven.

Marmeren tegels kopen? Kom langs bij onze showroom!

Marmeren tegels zijn al eeuwenlang het ultieme materiaal voor vloeren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om die geraffineerde look en feel in jouw woning toe te passen? Breng dan een bezoek aan de showroom van Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar!
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?