Vloertegels badkamer

Badkamer vloertegels zijn zeer bepalend voor de algehele uitstraling van de ruimte. Issa Vloeren is gespecialiseerd in vloertegels en laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van vloertegels voor de badkamer.


Hoe kies ik de juiste vloertegels voor mijn badkamer?

Het selecteren van het juiste formaat tegel voor je badkamer is van essentieel belang om de gewenste uitstraling te realiseren. Grote vloertegels en wandtegels ogen doorgaans rustiger dan kleinere tegels omdat er minder voegen zichtbaar zijn. Daardoor zijn ze erg geschikt voor kleinere badkamers – zeker wanneer je kiest voor lichte, neutrale kleuren zoals wit of lichtgrijs. Dat gezegd hoef je kleine badkamer tegels natuurlijk niet uit te sluiten. Waar je met een grote badkamer tegel een strak effect creëert, kun je met een kleine tegel juist een speelse uitstraling realiseren. Heb je een kleine badkamer en wil je hier kleine tegels plaatsen? Dan raden we aan om voor onopvallende voegen te kiezen. Je zou ook kunnen overwegen om kleine en grote tegels met elkaar te combineren, bijvoorbeeld door een accentmuur met kleine tegels te betegelen en de rest van de muren en de vloer met grote.

Ons assortiment badkamer vloertegels

Als het op vloertegels voor de badkamer aankomt, dan heb je bij Issa Vloeren keuze te over. Standaard badkamer tegels van 13x13 centimeter worden aangevuld met mooie grote tegels van onder andere 60x60, 80x80, 100x100 en zelfs 120x120 centimeter. Ook kleine mozaïek tegels en tegels in andere vormen behoren tot de mogelijkheden. En dan hebben we het nog niet eens over de variatie in materialen gehad! Naast keramische tegels leveren we bijvoorbeeld ook natuurstenen tegels en betonlook tegels.

Badkamer tegels kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je al een mooie badkamer tegel op het oog? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Issa Vloeren. Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom bij een van onze showrooms, waar je op je gemak ons assortiment badkamer vloertegels ‘in het echt’ kunt bekijken.
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?