Lieverdink parket

Lieverdink parket en tapis vloeren van Frans eiken zijn prachtige vloeropties die veel huiseigenaren over de hele wereld hebben verleid. Deze vloeren zijn niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar geven ook een klassieke uitstraling aan elk interieur. En als je op zoek bent naar vakmanschap en traditionele plaatsing, dan zijn Issa vloeren de perfecte keuze.

Lieverdink parketvloeren zijn gemaakt van Frans eikenhout en staan bekend om hun unieke en individuele uitstraling. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, zodat ze perfect passen bij de afmetingen van de ruimte waarin ze worden gelegd. Lieverdink parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals mat, glanzend of geborsteld. Deze afwerkingen zorgen voor een unieke uitstraling en geven de vloer zijn eigen karakter.

Tapis Patroonvloeren

Tapis vloeren van Frans eiken zijn een andere populaire vloeroptie die veel huiseigenaren verleidt. Deze vloeren zijn gemaakt van kleine, massief houten stukjes die worden verlijmd op een ondervloer. Tapis vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, waaronder visgraat, mozaïek en Versailles. Dit geeft huiseigenaren de flexibiliteit om een patroon te kiezen dat past bij de stijl van hun huis.

Als het gaat om de installatie van Lieverdink parket en Tapis vloeren, is het essentieel om een ervaren parketeur in te schakelen. Issa vloeren staan bekend om hun vakmanschap en traditionele plaatsing. Het plaatsen van deze vloeren vereist precisie en aandacht voor detail, en de parketeurs van Issa vloeren zijn getraind om deze vloeren op de juiste manier te plaatsen.

Bij het plaatsen van Lieverdink parket en Tapis vloeren gebruiken de parketeurs van Issa vloeren traditionele technieken, zoals het gebruik van spijkers of lijm. Dit zorgt ervoor dat de vloeren veilig en duurzaam zijn en lang meegaan. Bovendien zijn de parketeurs van Issa vloeren ook experts in het afwerken van deze vloeren, waardoor ze er niet alleen prachtig uitzien, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn.

Tapis vloeren van Frans eiken zijn geweldige vloeropties voor huiseigenaren die op zoek zijn naar duurzaamheid, gemakkelijk onderhoud en een klassieke uitstraling. En als je deze vloeren wilt laten plaatsen door ervaren vakmensen die traditionele technieken gebruiken, dan zijn de parketeurs van Issa vloeren de perfecte keuze.

Volwaardige partner van Parket

In de afgelopen drie decennia heeft Lieverdink zich uitsluitend gericht op de vervaardiging en levering van parket aan parketspeciaalzaken in Nederland en daarbuiten. Hierin kent Lieverdink een specialisatie op het gebied van traditionele parketvloeren. Uit meer dan 40 houtsoorten worden prachtige stroken, visgraatmotieven en patroonvloeren vervaardigd en geleverd.  Naast de traditionele parketvloeren, leveren zij ook verouderde vloeren, mozaïekvloeren, randafwerkingen, installatiematerialen en meer.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?