Lieverdink parket

Bij Parketfabriek Lieverdink houden ze al sinds jaren zielsveel van hout. Het familiebedrijf produceert hoogwaardige parketvloeren. De fabriek werd inmiddels door meerdere generaties geleid en werkt nog volgens de ongeschreven regels van het oude ambacht. Alle mogelijke profielen worden uit massief hout geschaafd en vervolgens bewerkt. Dit zorgt ervoor dat de uiteindelijke parketvloeren een leven lang meegaan. Kwaliteit leveren is voor Lieverdink dan ook een eerste vereiste.

De Lieverdink parketfabriek bestaat al sinds het einde van de jaren 60 en vervaardigde indertijd parket- en winkel-betimmeringen. Het bedrijf – in haar huidige vorm – is er sinds 1986.

VOLWAARDIG PARTNER VOOR PARKETSPECIALISTEN

In de afgelopen drie decennia heeft Lieverdink zich uitsluitend gericht op de vervaardiging en levering van parket aan parketspeciaalzaken in Nederland en daarbuiten. Hierin kent Lieverdink een specialisatie op het gebied van traditionele parketvloeren. Uit meer dan 40 houtsoorten worden prachtige stroken, visgraatmotieven en patroonvloeren vervaardigd en geleverd.  Naast de traditionele parketvloeren, leveren wij ook verouderde vloeren, mozaïekvloeren, randafwerkingen, installatiematerialen en meer.

Chat openen
1
Hulp nodig?
of scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?