Bamboe jaloezieën: de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit

Issa Vloeren biedt een ruim assortiment aan bamboe jaloezieën, een natuurlijke en duurzame keuze als het gaat om raamdecoratie. Hoewel bamboe qua uitstraling veel lijkt op hout, heeft het ook verschillende voordelen ten opzichte van houten jaloezieën. Bamboe is namelijk zeer licht en dun, waardoor het een elegante uitstraling heeft en het pakket met lamellen een stuk dunner is dan bij houten jaloezieën. Dit maakt het gemakkelijker te bedienen en zorgt ervoor dat er meer van het raam te zien is wanneer u de jaloezieën optrekt. Bamboe jaloezieën zijn geschikt voor alle ruimtes in het huis, van de woonkamer tot aan de badkamer.

Met jaloezieën kan je eenvoudig de hoeveelheid licht bepalen die je wilt binnenlaten. Wanneer de jaloezieën volledig gesloten zijn, creëer je een volledig verduisterde ruimte en wanneer ze open zijn, komt er natuurlijk licht binnen en kan je genieten van een prachtig uitzicht.

Bamboe jaloezieën in verschillende kleuren

Onze bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, zodat ze perfect aansluiten bij de stijl van jouw interieur. De jaloezieën zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Zo kan je ze gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek en zijn ze bestand tegen vocht en vuil.

Bij Issa Vloeren bieden we een ruime keuze aan bamboe jaloezieën voor ieder type raam. Bezoek onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek de vele mogelijkheden van onze bamboe jaloezieën. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?