Hordeuren en Raamhorren van Issa Vloeren

Als je frisse lucht in huis wilt halen, maar tegelijkertijd insecten buiten de deur wilt houden, zijn hordeuren en raamhorren de ideale oplossing. Bij Issa Vloeren hebben we een uitgebreid assortiment aan hordeuren en raamhorren in verschillende maten en stijlen.

Hordeuren

Onze hordeuren zijn van hoge kwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende stijlen, zoals plissé hordeuren en rolhordeuren. Ze zijn eenvoudig te monteren en passen perfect bij deuren van alle maten. Onze hordeuren zorgen ervoor dat je ongestoord van frisse lucht kunt genieten, zonder dat vervelende insecten je huis binnenkomen.

Raamhorren

Onze raamhorren zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder inzethorren en rolhorren. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten ramen, zoals draai-kiepramen en schuiframen. Onze raamhorren zijn eenvoudig te monteren en bieden een effectieve bescherming tegen insecten en andere ongewenste beestjes.

Op maat gemaakt

Bij Issa Vloeren kunnen we al onze hordeuren en raamhorren op maat maken, zodat ze perfect passen bij jouw deuren en ramen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en het opmeten van de juiste afmetingen.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wil je graag meer weten over ons assortiment aan hordeuren en raamhorren of wil je onze producten graag in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek ons uitgebreide assortiment aan hordeuren en raamhorren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw huis  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?