Ambiant Avanto

Ambiant Avanto is een collectie PVC vloeren die bekend staat om zijn duurzaamheid, stijl en kwaliteit. Deze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om de uitstraling van natuurlijk hout of steen na te bootsen

De Ambiant Avanto PVC vloeren zijn waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden, wat ze geschikt maakt voor vochtige ruimtes. De vloeren zijn bovendien slijtvast en bestand tegen krassen, deuken en andere beschadigingen, wat ze duurzaam maakt.

De Avanto collectie heeft ook uitstekende geluidsabsorptie-eigenschappen, wat bijdraagt aan een aangenamere akoestiek in een ruimte. Daarnaast is de installatie van deze vloeren relatief eenvoudig, omdat ze gelegd kunnen worden zonder lijm.

de avanto collectie koop je bij ons

Bij Issa Vloeren kun je de Ambiant Avanto PVC vloeren kopen. We hebben een uitgebreide collectie van PVC vloeren, waaronder de Ambiant Avanto collectie.

Bij Issa Vloeren hechten we veel waarde aan persoonlijke service en aandacht voor elke klant. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste vloer voor jouw situatie en behoeften. We bieden verschillende opties en kleuren, en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Kom langs in onze showroom in Alkmaar of Amsterdam en bekijk onze uitgebreide collectie PVC vloeren. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek en laten je de verschillende opties zien die we beschikbaar hebben.

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?