Dakraam rolgordijnen van Issa Vloeren

Dakraam rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor het bekleden van dakramen. Bij Issa Vloeren hebben we een uitgebreid assortiment aan dakraam rolgordijnen van topkwaliteit, die zowel efficiënt als stijlvol zijn.

Een uitgebreide collectie dakraam rolgordijnen

Onze collectie dakraam rolgordijnen is zeer uitgebreid en biedt voor elk interieur de juiste oplossing. Kies bijvoorbeeld voor een verduisterend dakraam rolgordijn om te zorgen voor een goede nachtrust. Of ga voor een transparant rolgordijn dat zorgt voor een subtiele filtering van het licht en tegelijkertijd het uitzicht behoudt.

Maatwerk voor elk dakvenster

Onze dakraam rolgordijnen zijn op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij jouw dakramen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het inmeten van de juiste afmetingen en het maken van de juiste keuze voor jouw dakramen.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Bij Issa Vloeren werken we alleen met de beste materialen en topmerken, zoals Luxaflex® en Velux®. Hierdoor ben je verzekerd van dakraam rolgordijnen van hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wil je graag meer weten over ons assortiment aan dakraam rolgordijnen of wil je onze producten graag in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek ons uitgebreide assortiment aan raamdecoratie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw dakramen.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?