Gietvloeren

Bij Issa Vloeren zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van diverse vloersystemen. Naast onze uitgebreide collectie van houten vloeren, PVC-vloeren en tegelvloeren, bieden we ook hoogwaardige gietvloeren.

Als gietvloerenspecialist in Alkmaar en Amsterdam bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste gietvloer voor jouw interieur en wensen. We bieden gietvloeren in diverse kleuren en afwerkingen, waaronder mat, zijdeglans en hoogglans.

Gietvloeren zijn een populair alternatief voor traditionele vloersystemen vanwege hun naadloze afwerking en moderne uitstraling. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder woningen, kantoren, winkels en openbare ruimtes.

Issa Selected Minerals
Issa Selected Minerals

Waarom een gietvloer?

Met een gietvloer worden alle ruimtes letterlijk naadloos met elkaar verbonden. Daardoor kun je een schitterende eenheid creëren! Maar gietvloeren bieden nog meer voordelen. De elastische eigenschappen zorgen er bovendien voor dat de vloeren zeer comfortabel lopen. Een gietvloer voelt altijd aangenaam warm aan onder jouw voeten, zeker wanneer je deze combineert met vloerverwarming. De waterdichte en onderhoudsvriendelijke eigenschappen maken onze gietvloeren tot de ideale oplossing voor elk interieur.

Ons assortiment gietvloeren

Als de gietvloerspecialist biedt Issa Vloeren verschillende mogelijkheden op het gebied van gietvloeren. Zo kun je kiezen voor een beton gietvloer, een betonlook gietvloer of een PU gietvloer.
Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan modern, tijdloos of klassiek; Issa Vloeren biedt voor elk interieur een passende oplossing!

Gietvloer kopen? Kom langs in onze gietvloeren showroom!

Als het op een nieuwe vloer aankomt dan kies je vanzelfsprekend niet voor de eerste de beste. Kom daarom eens langs bij onze gietvloeren showroom in Amsterdam of Alkmaar! Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen en kunnen onze deskundige vloerspecialisten jou alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden van een gietvloer. Uiteraard helpt ons ervaren team van professionals je ook graag bij het aanbrengen van jouw nieuwe gietvloer. Bij Issa Vloeren ben je verzekerd van vakwerk!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?