Issa Selected Gietvloer PU 1

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrije gietvloer die perfect past in een modern interieur? Dan is een PU vloer zeker een goede keuzen om over na te denken. Issa Vloeren is op dit gebeid dé specialist en vertelt je graag meer over de mogelijkheden van PU gietvloeren.

Een van de grote plus punten die we nog niet benoemd hebben, is dat PU vloeren vrijwel in elke denkbare kleur gemaakt en geleverd kan worden. Daardoor is de gewenste uitstraling in jouw woning of bedrijfspand heel makkelijk te realiseren.

Vraag snel een offerte aan!

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Issa Selected Gietvloer PU 1

  Waarom een PU vloer?

  Een kunststof gietvloer  is een PU vloer of polyurethaan vloer. Deze wordt naadloos over de bestaande ondergrond aangebracht. PU gietvloeren zijn licht elastisch, wat zorgt voor goede geluiddemping en een optimaal loopcomfort . Polyurethaan heeft geen onderhoud nodig en scheurt niet. Als er iets geknoeid word op de PU vloer is dat helemaal niet erg, de Pu vloer is waterdicht dus daar gaat niks door heen. Bovendien zorgt dit dat de vloer super makkelijk schoon te maken is. Het materiaal heeft een hogere temperatuurbestendigheid dan bijvoorbeeld een epoxy vloer en is geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. PU vloeren zijn ook nog eens zeer kleurvast, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verkleuringen door zonlicht. Het naadloze, strakke karakter van een PU vloer maakt het de ideale oplossing voor een modern interieur.

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?