Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie is een echte sfeerbepaler in je interieur. Met raambekleding kun je jouw interieurstijl complimenteren of verder vormgeven. Daarnaast helpt raamdecoratie om ’s zomers de warmte buiten te houden, kun je een ruimte verduisteren en met licht en schaduw spelen. Wil je verzekerd zijn van raamdecoratie die in alle opzichten aansluit op zowel je ramen als op je wensen en behoeften? Bij Issa Vloeren kun je terecht voor raamdecoratie op maat!

Waarom raamdecoratie op maat?

Elke woning is anders. Niet alleen qua indeling en stijl, maar ook qua ramen. Je kunt natuurlijk kijken of je wellicht kant-en-klare raamdecoratie kunt vinden, maar de kans dat dit perfect voor jouw ramen past is heel klein. Als je kiest voor raamdecoratie op maat, dan wordt de raambekleding speciaal voor jouw ramen op maat gemaakt. Daardoor ben je niet alleen verzekerd van de juiste afmetingen, maar ook van raambekleding die qua afwerking volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Raamdecoratie op maat: de mogelijkheden

Issa Vloeren biedt een uitgebreid assortiment met verschillende soorten raambekleding. Het maakt niet uit of je nu gaat voor gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën of shutters; voor raamdecoratie op maat zit je goed bij ons. Aan de hand van onze meetinstructies kun je eenvoudig zelf je raamdecoratie inmeten. Vervolgens gaan wij aan de slag om je gekozen raambekleding tot op de millimeter op maat te maken.

Raamdecoratie op maat kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in raamdecoratie op maat, maar ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wilt? Kom dan langs bij Issa Vloeren! Wij beschikken over twee showrooms (in Amsterdam en Alkmaar) waar je op je gemak ons indrukwekkende assortiment kunt bewonderen. Uiteraard kunnen onze specialisten je ook adviseren over welke raamdecoratie het beste past bij jou, je ramen en je interieur past.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?