Quickstep PVC Vloer

Een vloer is een investering waar je zo lang mogelijk plezier van wilt hebben. Daar mag je dan ook best hoge eisen aan stellen. Je wilt een vloer die comfortabel, duurzaam en praktisch is, liefst een die ook nog wat mogelijkheden biedt op het gebied van uitstraling en kleuren. Als specialist in pvc vloeren laat Issa Vloeren je graag kennismaken met de flexibiliteit van Quick-Step pvc vloeren.

Waarom een pvc vloer van Quick-Step?

Het uit België afkomstige UNILIN was in 1990 de eerste vloerfabrikant die een eigen merk lanceerde: Quick-Step. Met succes, want Quick-Step vloeren zijn niet meer weg de denken uit de vloerenwereld. Naast laminaatvloeren bieden zij ook een zeer uitgebreide collectie pvc vloeren. Deze zijn vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardig, synthetisch materiaal en voorzien van een 100% waterdichte toplaag, wat ze ook zeer geschikt maakt voor toepassingen in vochtige ruimtes. Qua uitstraling zijn deze pvc vloeren nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden; ze bieden een natuurlijke, warme look. Quick-Step pvc vloeren zijn geoptimaliseerd voor dagelijks intensief gebruik en bieden jaar in, jaar uit een comfortabele loopervaring. Op bepaalde pvc vloeren krijg je maar liefst 20 jaar garantie!

Ons assortiment Quick-Step pvc vloeren

Issa Vloeren biedt een ruime keus op het gebied van Quick-Step pvc vloeren. Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan de uitstraling van een authentieke tegelvloer, de warmte van een houten vloer of de stoere look van een betonnen vloer – met Quick-Step pvc vloeren kun je echt alle kanten op.

Quick-Step pvc vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Een vloer kan je pas echt overtuigen wanneer je hem zelf beleeft. Je bent dan ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je ons complete assortiment pvc vloeren op je gemak van dichtbij bekijken en ervaren. Bovendien kun je bij onze vloerspecialisten terecht voor meer informatie en een persoonlijk advies.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?