Arte Gitane: Een Wereldse Behangcollectie met een Uitbundig Karakter

Arte Gitane is een behangcollectie die je meeneemt op een wereldreis van Tibet naar Zimbabwe tot in de prachtige Italiaanse bloemenvelden. Ze charmeert door haar uitbundige karakter en speelt met eclectische taferelen en patronen, wat haar een wereldse uitstraling geeft. De gevarieerde materialenmix en kleurenpallet dragen bij aan een opvallend geheel.

Geen Regels, Alles is Mogelijk

Minimalisme heeft geen regels bij Arte Gitane. Niets is te gek. En dat is precies wat deze woonstijl zo leuk maakt. Het is bovendien een extensie van je persoonlijkheid. Met Arte Gitane creëer je een karaktervolle muurbekleding met impact. Of je nu kiest voor een opvallend dessin of een subtiel patroon, je kunt altijd rekenen op een behangcollectie die bijzonder en onderscheidend is.

Een Werelds Gevoel in Je Eigen Huis

Met Arte Gitane haal je een werelds gevoel in je eigen huis. De behangcollectie is geïnspireerd op verschillende culturen en stijlen, waardoor er voor iedereen een passend dessin te vinden is. Of je nu houdt van bloemendessins, etnische prints of geometrische patronen, Arte Gitane heeft het allemaal. Breng een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek de vele mogelijkheden van Arte Gitane. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?