Natuursteen tegels

Natuursteen tegels zijn een geweldige manier om een natuurlijke schoonheid in huis te halen. Bekijk op je gemak het aanbod natuurstenen vloertegels bij Issa Vloeren online of kom langs bij een van onze showrooms!


Waarom kiezen voor vloertegels van natuursteen?

Er zijn heel veel soorten natuursteen die worden gebruikt om vloertegels van te maken. Hierdoor zijn er voor elke interieurstijl, van klassiek tot modern, tal van passende natuursteen tegels te vinden. Hoewel elke soort natuursteen zo zijn eigen unieke eigenschappen heeft en de manier waarop de tegels zijn afgewerkt zeer bepalend is voor de kras- en slijtvastheid van de vloer, staan natuursteen vloertegels erom bekend dat ze zeer geschikt zijn voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. En omdat het een natuurproduct betreft, ben je altijd verzekerd van een unieke vloer.

Ons assortiment natuursteen vloertegels

Issa Vloeren laat je graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment natuurstenen tegels. Er is keuze uit vele verschillende soorten natuursteen, in een breed scala aan kleuren en met diverse afwerkingen. Van mat kalksteen tot gepolijst marmer en van klassiek graniet tot elegant leisteen, het is allemaal mogelijk. Ook met betrekking tot tegelformaten heb je alle vrijheid. Behalve voor schitterende natuurstenen vloertegels kun je overigens ook bij ons terecht voor bijpassende wandtegels.

Natuursteen tegels kopen? Kom langs bij onze showroom!

Als specialist op het gebied van vloertegels laat Issa Vloeren je graag zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van natuurstenen vloertegels. Loop gerust eens binnen bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar om inspiratie op te doen. Uiteraard kun je hier ook terecht voor meer informatie of een deskundig advies over welke natuurstenen vloertegels het beste aansluiten bij jouw specifieke wensen. Mocht je op het moment niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kun je ons ook even bellen of mailen. We beantwoorden graag je vragen!
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?