Bauwerk vloeren

Bauwerk parket is een Zwitsers topmerk dat al meer dan 80 jaar parketvloeren produceert. Het is een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en uitstraling. De vloeren van Bauwerk parket zijn wereldwijd te vinden in talloze musea, kantoren, luxe winkels en overheidsgebouwen. Bij Issa vloeren kunt u terecht voor advies over welk type Bauwerk parket het beste bij uw interieur past.

Bauwerk parket is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en afwerkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rustieke uitstraling met knoesten en scheuren, of juist voor een strakke moderne look met weinig noesten en een egale kleur. Bauwerk parket biedt ook verschillende afwerkingen, zoals een geborstelde afwerking die zorgt voor een rustieke uitstraling en een gerookte afwerking die het hout een diepere kleur geeft. Door de brede keuze aan mogelijkheden is er altijd wel een Bauwerk parketvloer die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Bauwerk is makkelijk te onderhouden

Naast de uitstraling van Bauwerk parket is het ook gemakkelijk in onderhoud. Dankzij de slijt- en krasvaste afwerklaag, genaamd B-protect, is een Bauwerk vloer gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig stofzuigen of vegen is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Bovendien is de vloer goed bestand tegen krassen en beschadigingen, waardoor u jarenlang van uw mooie vloer kunt genieten.

Het installeren is een vak apart en vereist ervaring en kennis. Bij Issa vloeren werken ervaren vloerspecialisten die u kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw interieur en begeleiden u bij elke stap van het installatieproces. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe Bauwerk parketvloer vakkundig geïnstalleerd wordt en jarenlang meegaat.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en stijlvolle parketvloer, dan is een Bauwerk parketvloer bij Issa vloeren een uitstekende keuze. De brede keuze aan mogelijkheden, de slijt- en krasvaste afwerklaag en de vakkundige installatie zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?