Houten Vloeren Soorten

Houten vloeren zijn een prachtige toevoeging aan elk interieur. Ze geven een warme en natuurlijke uitstraling aan de ruimte en zijn gemakkelijk te onderhouden. Bij Issa vloeren bieden we verschillende soorten houten vloeren aan, waaronder tapis vloeren, multiplanken en massieve vloeren.

De verschillen in soorten houten vloeren

Tapis vloeren zijn gemaakt van kleine, massieve houten stukjes die verlijmd worden op de ondervloer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, waaronder visgraat, mozaïek en Versailles. Tapis vloeren hebben een elegante en klassieke uitstraling die perfect past bij een traditioneel interieur. De stukjes hout zijn dun, wat zorgt voor een stabiele vloer die niet snel krimpt of uitzet.

Multiplanken zijn een andere populaire vloeroptie. Deze vloeren bestaan uit verschillende lagen hout die kruislings op elkaar zijn verlijmd. De toplaag van de multiplank is van echt hout en kan worden geschuurd en opnieuw afgewerkt. Multiplanken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes en hebben een moderne en stijlvolle uitstraling.

Massieve vloeren zijn gemaakt van massief hout en hebben een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Massieve vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout, zoals eiken, beuken, kersen en noten. Massieve vloeren zijn duurzaam, kunnen worden geschuurd en opnieuw afgewerkt en gaan een leven lang mee. Massieve vloeren zijn ook gevoelig voor krimp en uitzetting als gevolg van temperatuur en vochtigheidsschommelingen.

Uitdagende klus?

Het kiezen van de juiste houten vloer voor jouw interieur kan een uitdagende taak zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de stijl van jouw huis, jouw persoonlijke smaak en het niveau van onderhoud dat je bereid bent te doen. Bij Issa vloeren kunnen onze ervaren parketeurs je helpen bij het kiezen van de juiste houten vloer voor jouw huis en levensstijl.

Onze parketeurs zijn getraind om de verschillende soorten houten vloeren te installeren. Bij het installeren van een tapis vloer gebruiken onze parketeurs traditionele technieken, zoals het gebruik van spijkers of lijm. Bij het installeren van een multiplank of massieve vloer wordt de vloer genageld of gelijmd op de ondervloer.

Onderhoud houten vloeren

Naast het installeren van jouw nieuwe vloer, bieden wij ook onderhoudsdiensten aan. Het onderhoud van een houten vloer is belangrijk om de levensduur van de vloer te verlengen en de uitstraling van de vloer te behouden. Onze adviseurs kunnen je adviseren over het onderhoud van jouw nieuwe vloer en kunnen je helpen bij het uitvoeren van onderhoudstaken zoals het schoonmaken en opnieuw afwerken van

Keuze uit alle houten vloeren soorten

Bij Issa vloeren bieden we een uitgebreide selectie van vloersoorten waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke tapis vloer, een moderne multiplank vloer, of een duurzame massieve vloer, wij hebben de perfecte vloer voor jouw interieur. Bezoek onze showroom om onze collectie te ontdekken en onze deskundige parketeurs zullen je helpen de vloer te vinden die het beste bij jou past.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?