Gietvloer Epoxy

Een epoxy gietvloer is een soort gietvloer die wordt gemaakt van een mengsel van epoxyhars, verharder en pigment. Het resultaat is een duurzame, gladde en naadloze vloer die bestand is tegen slijtage, chemicaliën en vlekken.

Epoxy gietvloeren zijn populair in commerciële en industriële omgevingen vanwege hun duurzaamheid en weerstand tegen zware belasting. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en te reinigen.

Het aanbrengen van een epoxy gietvloer is een nauwgezet proces dat meestal wordt uitgevoerd door professionele installateurs zoals Issa Vloeren. Het proces omvat het voorbereiden van de ondervloer, het aanbrengen van een primer en coating, het mengen van de epoxyhars en verharder, het gieten van het mengsel op de vloer en het aanbrengen van een sealer om de vloer te beschermen.

De kosten van een epoxy gietvloer kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte, de complexiteit van het ontwerp en de moeilijkheidsgraad van de installatie. Over het algemeen kost een epoxy gietvloer tussen de €60,- en €120,- per vierkante meter, inclusief installatie.

Ons assortiment gietvloeren

Als de gietvloerspecialist biedt Issa Vloeren verschillende mogelijkheden op het gebied van gietvloeren. Zo kun je kiezen voor een beton gietvloer, een betonlook gietvloer of een PU gietvloer.
Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan modern, tijdloos of klassiek; Issa Vloeren biedt voor elk interieur een passende oplossing!

Gietvloer kopen? Kom langs in onze gietvloeren showroom!

Als het op een nieuwe vloer aankomt dan kies je vanzelfsprekend niet voor de eerste de beste. Kom daarom eens langs bij onze gietvloeren showroom in Amsterdam of Alkmaar! Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen en kunnen onze deskundige vloerspecialisten jou alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden van een gietvloer. Uiteraard helpt ons ervaren team van professionals je ook graag bij het aanbrengen van jouw nieuwe gietvloer. Bij Issa Vloeren ben je verzekerd van vakwerk!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?