Meister Lindura: een duurzame en robuuste houten vloer

Als je op zoek bent naar een houten vloer die zijn gelijke niet kent, dan is Meister Lindura dé vloer voor jou. Deze vloer heeft namelijk een extreem robuust en rustiek karakter, is verkrijgbaar in XXL-formaat én heeft een goede prijs. Bovendien is Meister Lindura vervaardigd met de speciale Wood-Powder-technologie en voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt, wat heeft geleid tot het keurmerk “The Blue Angel”.

Brede eiken planken met een sterke toplaag

Meister Lindura houten vloeren zijn verkrijgbaar in extra brede planken tot wel 32 cm. Dit maakt de vloer niet alleen extreem robuust en met een rustiek karakter, maar ook nog eens zeer imposant en stijlvol. Bovendien is de vloer door de speciale Wood-Powder-technologie en het gebruik van 100% natuurlijke materialen ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. En dankzij het keurmerk “The Blue Angel” kan je erop vertrouwen dat je een verantwoorde keuze maakt.

Kies voor de Lindura houten vloer als je op zoek bent naar een vloer met karakter, stijl en duurzaamheid. En met de extra brede planken tot 32 cm heb je een unieke en imposante vloer die zeker de aandacht zal trekken in jouw interieur.

Duurzaamheid en kwaliteit

Meister Lindura is niet alleen een prachtige vloer, maar ook een duurzame keuze. De vloer is gemaakt van natuurlijke materialen en heeft het keurmerk “The Blue Angel” gekregen. Bovendien is de vloer zeer drukvast en bestand tegen krassen, waardoor je jarenlang van een prachtige vloer kunt genieten.

Wil je meer weten over Meister Lindura of andere houten vloeren? Kom dan langs bij onze showroom in Alkmaar of Amsterdam. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de perfecte vloer voor jouw interieur.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?