Houtlook PVC Vloeren

Een echte houten vloer is natuurlijk prachtig, maar vergt een flinke investering. Nog afgezien van de kosten van aanschaf en onderhoud, is echt hout ook niet altijd even praktisch. Vocht en temperatuurschommelingen kunnen ervoor zorgen dat het hout gaat werken, en als de voegen open gaan staan kan zich hier snel stof en vuil gaan ophopen. Wil je de uitstraling van een houten vloer maar niet de nadelen? Dan zijn de houtlook PVC vloeren van Issa Vloeren de ideale oplossing!

Waarom een PVC vloer met houtlook?

PVC (poly vinyl chloride, ook wel vinyl genoemd) is tegenwoordig een van de meest gebruikte materialen voor vloeren. PVC vloeren staan bekend om hun uitstekende waterbestendige eigenschappen en duurzaamheid. Daarbij zijn er eindeloos veel mogelijkheden wat betreft design.

De eerste houtlook PVC vloeren die op de markt kwamen waren wat esthetische details betreft niet bijzonder aantrekkelijk. Maar dankzij de ontwikkeling van nieuwe technieken zijn hedendaagse houtlook PVC vloeren nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden, met zeer realistische kleuren, texturen en patronen.

Ons assortiment houtlook PVC vloeren

Bij Issa Vloeren vind je de mooiste PVC vloeren met houtlook. Er zijn tal van houtsoorten, houtstructuren, kleuren en plankbreedtes om uit te kiezen. Dit biedt jou de flexibiliteit om de vloer van je dromen te plaatsen, een vloer die in alle opzichten aansluit op jouw smaak, wensen en interieur.
Houtlook PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Als dé specialist in PVC vloeren biedt Issa Vloeren voor elk interieur de perfecte houtlook PVC vloer. Kom vooral eens langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar om inspiratie op te doen! Overigens kun je niet alleen bij ons terecht voor de aanschaf en levering van je nieuwe vloer; indien gewenst kunnen wij ook de installatie voor je verzorgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?