PVC Vloer egaliseren

Ga je verhuizen en ligt er nog geen vloer in de nieuwe woning? Of is je huidige vloer aan vervanging toe? Dan kan het verleidelijk zijn om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met het leggen van een nieuwe vloer. Het is echter heel belangrijk om er eerst voor te zorgen dat de ondervloer egaal is. Issa Vloeren vertelt je graag meer over het belang van je vloer egaliseren.

Mijn vloer egaliseren voor een PVC Vloer, is dat echt nodig?

Of je nu een houten vloer, een PVC vloer, een gietvloer of een tegelvloer wilt laten leggen, een nieuwe vloer is nu eenmaal een investering. Bovendien ga je ervan uit dat de vloer die je laat leggen toch zeker wel wat jaartjes meegaat. Als na het plaatsen blijkt dat de ondervloer toch niet egaal was omdat er oneffenheden in de nieuwe vloer zichtbaar zijn, dan wordt je daar steeds opnieuw mee geconfronteerd. Dat kan heel frustrerend zijn! En achteraf alsnog egaliseren is vaak vele malen duurder, als dat überhaupt al mogelijk is. Kortom: je kunt beter van tevoren een kleine investering doen en jezelf ervan verzekeren dat de basis goed is, in plaats van dat je achteraf met een vloer zit opgescheept die toch niet helemaal is zoals de bedoeling was.

Welke vloeren kan ik laten egaliseren?

Issa Vloeren kan alle denkbare soorten vloeren egaliseren. Hierbij kun je denken aan betonvloeren, houten vloeren, PVC vloeren en tegelvloeren. Ons team beschikt over alle ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat de ondervloer volledig vrij is van deukjes, bobbeltjes, scheuren, spleten en andere oneffenheden. Op die manier heb je gegarandeerd een vlakke, egale basis – ongeacht het soort vloer dat er bovenop komt te liggen.

PVC Vloer laten egaliseren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ook als je zelf een vloer wilt leggen, is het aan te raden om de onder vloer egaliseren aan een specialist over te laten. Neem gerust contact op met Issa Vloeren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Indien gewenst kunnen we ook de egalisatie en installatie van de volledige vloer verzorgen.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?